Є ще один варіант, створюєте статутний (складений) капітал, і даєте можливість потрібним членам зробити вклади до нього, наприклад, 90 % статутного капіталу буде у нового співвласника, а 10 % у старого власника. Після часу Ч новий співвласник успадкує ці 10 %, або раніше ще переоформить на себе.
Але потрібно створювати вищий орган управління: загальні збори засновників та в ЄДР вказувати також відомості про нового засновника та про частки в статутному капіталі.
Одночасно створити і передати не можна, на мою думку. Бо спочатку ж треба внести кошти в цей капітал, а перед цим внести відомості про це в ЄДР.
А краще зробити це все в два этапи, спочатку на сьогоднішніх умовах старий власник приймає рішення про створеня статутного капіталу та про зміну статуту. А на другому етапі відчужує свою частку і ви знову вносите зміни в статут та ЄДР.
<примірник оригіналу (нотаріально засвідчена копія) рішення уповноваженого органу управління юридичної особи про вихід із складу засновників (учасників) та/або заява фізичної особи про вихід із складу засновників (учасників), справжність підпису на якій нотаріально засвідчена, та/або договору, іншого документа про перехід чи передачу частки засновника (учасника) /em>
Дорога вам до реєстратора, може однією заявою все обійдеться, дізнаєтесь, що вона думає, бо в кожного реєстратора свої таргани в голові
Вопрос конечно под что выводить, скорей всего, под какие-то услуги информационного характера.
На 3-й групі ЕП ліміт доходів 5 млн. грн. , при реалізації продукції і зарахуванні коштів та подальшому переведенні в готівку сумми до 1 млн. грн. ніяких підтвержень не треба, якщо більше треба уточнити.
Я трактую термін "інша визначена в статуті особа" буквально, тобто конкретну особу потрібно вказати в Статуті з її персональними даними.
Олександр , то ми ж у розділі про голову та управлінні господарством описуємо ПРИНЦИПИ на яких може триматися та голова, а в розділі де загальні положення вписуємо конкретну особу з її даними.
Підеш наліво - шаблю потеряєш , підеш направо -коня, а прямо - голову, і хоч назад на 5 років повертайся . Якщо тоді не було про це домовленості і його заяви ( письмової згоди) то я б не викликаючи вовка з лісу доплатив .
Сопоставити по курсу бакса,.якщо допоможе,
Або прощатися з пайщиком. . Це вже занадто.
Я так і зробив-порахував по баксу-так вони мені ще й винні були,так само брали на хату,за три роки наперед дав,а потім почалися замутки,був скандал,потім заспокоїлись,а я на всяк випадок влупив сонях по подсолнуху-думав послати їх на йух,але ніби заспокоїлись,а ось чи надовго?
Сайбер правий-це вже зовсім ох....ли
Орендна плата за землю - це платіж, який орендар вносить орендодавцеві за користування земельною ділянкою згідно з договором оренди землі - ось трактування Закону .
Хто як вважає: якщо в Договорі оренди написано що орендна плата вноситься в розмірі 5% від грошової оцінки земельної ділянки і вище є вказана нормативна грошова оцінка, але самої суми в грн. не має. Чи достатньо цього щоб не була порушена істотна умова .
Орендна плата за землю - це платіж, який орендар вносить орендодавцеві за користування земельною ділянкою згідно з договором оренди землі - ось трактування Закону .
Хто як вважає: якщо в Договорі оренди написано що орендна плата вноситься в розмірі 5% від грошової оцінки земельної ділянки і вище є вказана нормативна грошова оцінка, але самої суми в грн. не має. Чи достатньо цього щоб не була порушена істотна умова .
Як на мою думку, аби не менше 3%, а суму треба ставити обовьязково від нормативної оцінки землі. бо через рік нормативку змінють. а у вас уже зафіксовано буде..... Хоча якщо всі піднімуть проплату, то будете і ви піднімать ..........
Саша , привіт. Не все так просто. В ст. 15 ЗУ про оренду є перелік істотних умов за відсутності хоча б однієї з яких договір є нікчемним. Так там однією з умов є перегляд розміру орендної плати , і орендодавець в любий час може до тебе звернутися з проханням про перегляд цієї плати і ти згідно Господарського кодексу за 20 днів повинен це питання з ним утрясти . Ну я питаю не про це.
Якщо в Договорі не буде зазначена орендна плата на якусь дату конкретна сума в грн. а буде сказано що скільки-то процентів від нормативної грошової оцінки , чи буде це порушенням істотних умов?
З орендодавцем завжди можна домовляться, якщо він тільки не захоче самому працювать на
своєму паї. . І тут він буде шукать різні підводні камні щоб договір визнати нікчемним.
На практике, я нанимаю юриста, благо их как собак нарезанных, и решаю вопрос за отдельную плату, люди с образованием знают шо куда. Е ли ты не переварил, то я подавно .
Или надо быть Сашей Рубином, он недавно заключал.
У нас ціна 1000 дол на 49 років. Ну і хто її продає? Бомжі. алкоголіки і т.д. ... Товариш заключив з одним....Так він тепер ходить за ним щоб той добавив грошей, бо десь більше дали..Вообщим, проблемно воно все.
Вот как в таком случае обезопасить себя, если дал деньги в эквиваленте 7-10 тыс баксов, вперёд.
Договір міни. Якщо маєте свою власну земельну ділянку, бажано з призначенням "товарне с/г виробництво (на крайній випадок піде осг, але не кожен нотаріус захоче оформляти міну тов.с/г на осг, деякі впираються аби було однакове призначення), відділяєте від неї пару соток скільки не жалко (замовляєте технічки) і ці пару соток міняєте на потрібний пай. Все законно! Якщо ваша ділянка осг, то піздніше викупляєте (або вам дарують) їх назад, а якщо товарне с/г, то мусите махнути рукою на ті пару соток або чекати відміни мораторію, щоб переоформити їх назад...
Є ще один варіант, створюєте статутний (складений) капітал, і даєте можливість потрібним членам зробити вклади до нього, наприклад, 90 % статутного капіталу буде у нового співвласника, а 10 % у старого власника. Після часу Ч новий співвласник успадкує ці 10 %, або раніше ще переоформить на себе.
Але потрібно створювати вищий орган управління: загальні збори засновників та в ЄДР вказувати також відомості про нового засновника та про частки в статутному капіталі.
Одночасно створити і передати не можна, на мою думку. Бо спочатку ж треба внести кошти в цей капітал, а перед цим внести відомості про це в ЄДР.
А краще зробити це все в два этапи, спочатку на сьогоднішніх умовах старий власник приймає рішення про створеня статутного капіталу та про зміну статуту. А на другому етапі відчужує свою частку і ви знову вносите зміни в статут та ЄДР.
Дорога вам до реєстратора, може однією заявою все обійдеться, дізнаєтесь, що вона думає, бо в кожного реєстратора свої таргани в голові![laugh](https://fermer.ru/files/smileys/packs/smiles/laugh.gif)
Да. це я вже зрозумів. Дякую за допомогу.
На 3-й групі ЕП ліміт доходів 5 млн. грн. , при реалізації продукції і зарахуванні коштів та подальшому переведенні в готівку сумми до 1 млн. грн. ніяких підтвержень не треба, якщо більше треба уточнити.
Не обовязково так , можна і наоборот , ФГ це не ТОВ
Я б написав як в Законі одним реченням і це було б в подальшому на всі випадки , тільки потім міняли б рішення чи накази.
Я трактую термін "інша визначена в статуті особа" буквально, тобто конкретну особу потрібно вказати в Статуті з її персональними даними.
Олександр , то ми ж у розділі про голову та управлінні господарством описуємо ПРИНЦИПИ на яких може триматися та голова, а в розділі де загальні положення вписуємо конкретну особу з її даними.
Якщо голова буде "найманий" то якось не гарно прописувати в Статуті: "Головою Господарства є його Засновник......"
Підскажіть як вчинити пайщик взяв гроші за пай наперед на пять років, а тут інфляція і збільшення % орендної плати і просить перерахувати. Як вчинити.
Підеш наліво - шаблю потеряєш , підеш направо -коня, а прямо - голову, і хоч назад на 5 років повертайся . Якщо тоді не було про це домовленості і його заяви ( письмової згоди) то я б не викликаючи вовка з лісу доплатив .
Сопоставити по курсу бакса,.якщо допоможе,
Або прощатися з пайщиком. . Це вже занадто.
Я так і зробив-порахував по баксу-так вони мені ще й винні були,так само брали на хату,за три роки наперед дав,а потім почалися замутки,був скандал,потім заспокоїлись,а я на всяк випадок влупив сонях по подсолнуху-думав послати їх на йух,але ніби заспокоїлись,а ось чи надовго?![yes2](https://fermer.ru/files/smileys/packs/smiles/yes2.gif)
Сайбер правий-це вже зовсім ох....ли
А якщо по зерну порахувати?
Зерно ми привязуемо до грошей, а грош! до долара, немае сенсу по зерну рахувати.
7 га такого добра маемо, аби луки не розробляв, покинув би, а так свого труда шкода. На р!к вперед хоч беруть, пот!м доплачую![laugh](https://fermer.ru/files/smileys/packs/smiles/laugh.gif)
Був аналогічний випадок , орендодавці говорили що то гроші в орендаря вони ніби позичали .
Як на мою думку, аби не менше 3%, а суму треба ставити обовьязково від нормативної оцінки землі. бо через рік нормативку змінють. а у вас уже зафіксовано буде..... Хоча якщо всі піднімуть проплату, то будете і ви піднімать ..........
Робимо незалежну експертизу гроші варт! ст! зем. частки , в! дров!дно виросте плата, або плати, або кидай, ось том! створення п!дстави для роз!рвання![thank_you](https://fermer.ru/files/smileys/packs/smiles/thank_you.gif)
Так. Або той, хто стоить за ним
Зараз не потр!бно мати р!шення суду, за власною иництативою
Договор эмфитевзиса,. Саня, ты видать не читал последние страницы. А сейчас поздно пить боржом
Или втрачайся и переоформь, иначе какой нить спрытник может отбить, ну если оно того стоит
Саша , привіт. Не все так просто. В ст. 15 ЗУ про оренду є перелік істотних умов за відсутності хоча б однієї з яких договір є нікчемним. Так там однією з умов є перегляд розміру орендної плати , і орендодавець в любий час може до тебе звернутися з проханням про перегляд цієї плати і ти згідно Господарського кодексу за 20 днів повинен це питання з ним утрясти . Ну я питаю не про це.
Якщо в Договорі не буде зазначена орендна плата на якусь дату конкретна сума в грн. а буде сказано що скільки-то процентів від нормативної грошової оцінки , чи буде це порушенням істотних умов?
З орендодавцем завжди можна домовляться, якщо він тільки не захоче самому працювать на
своєму паї. . І тут він буде шукать різні підводні камні щоб договір визнати нікчемним.
На практике, я нанимаю юриста, благо их как собак нарезанных, и решаю вопрос за отдельную плату, люди с образованием знают шо куда. Е ли ты не переварил, то я подавно
.
Или надо быть Сашей Рубином, он недавно заключал.
У нас ціна 1000 дол на 49 років. Ну і хто її продає? Бомжі. алкоголіки і т.д. ... Товариш заключив з одним....Так він тепер ходить за ним щоб той добавив грошей, бо десь більше дали..Вообщим, проблемно воно все.![scratch_one-s_head](https://fermer.ru/files/smileys/packs/smiles/scratch_one-s_head.gif)
Сотка? Гектар?
Договір міни. Якщо маєте свою власну земельну ділянку, бажано з призначенням "товарне с/г виробництво (на крайній випадок піде осг, але не кожен нотаріус захоче оформляти міну тов.с/г на осг, деякі впираються аби було однакове призначення), відділяєте від неї пару соток скільки не жалко (замовляєте технічки) і ці пару соток міняєте на потрібний пай. Все законно! Якщо ваша ділянка осг, то піздніше викупляєте (або вам дарують) їх назад, а якщо товарне с/г, то мусите махнути рукою на ті пару соток або чекати відміни мораторію, щоб переоформити їх назад...
Про відміну «соєвих правок», що дискримінують аграріїв.