Так, в мене на нього є документи, отримував компенсацію за насіння.
Я так зрозумів, що до таблиці так само треба писати розгорнуте пояснення, як і для розблокування: наявність землі, основних засобів, трудових ресурсів, все що куплялось для виробництва? Ну і первинку всю для підтвердження само собою.
Зареєстрували мою податкову накладну за рішенням комісії!
От все таки славна у нас влада,просто на рівному місці скільки дарує позитивних емоцій.
А я вчора продав трохи пшениці, але зареєструвати не вистачає податкового кредиту, мушу купить спочатку насіння і добрив. І лише тоді чекає забава з накладною.
В мене були дуже сильні аргументи!
В Поясненні щодо зупиненої накладної я їм вказав слідуюче:
Просимо, при прийнятті рішення врахувати той факт, що Господарство в Податковій декларації з податку на додану вартість за липень 2020 року задекларувало позитивне значення між сумою податкового зобов'язання та сумо податкового кредиту поточного звітного періоду......яке сплачується до бюджету в сумі 89 714 грн
....Звертаємо увагу, що податкове навантаження на Господарство по сплаті ПДВ до бюджету за останні 12 календарних місяців, включаючи липень 2020 року, склало 5,7 %
Податкове навантаження: сума ПДВ до сплати в бюджет по відношенню до загальної суми поставки (не враховуючи ПДВ).
Але не на всі Повідомлення комісії приймали позитивне рішення.
Вчора телефонував фермер з Сумської області, у нас він на форумі також бував, 400 га в обробітку, їм зупинили накладну по поставці пшениці на Нібулон і як раз вчора регіональна комісія відмовила їм! На черзі Скарга до ДПС
За 12 останніх місяців моє навантаження по сумі ПДВ 5.7 % від моєї виручки.
Це означає, продав на 1 млн. грн, крім того отримав від Покупця 200 тисяч гривень ПДВ. Сплатив в бюджет 57 тисяч гривень, і собі залишилось 143 тисячі з 200 тисяч.
А не мав би статусу платника ПДВ, то просто мав би мільйон гривень виручки, а 143 тисячі гривень залишились у бюджеті.
А в моєму випадку ці 143 тисяч гривень підуть на експортне відшкодування ПДВ Нібулону.......та й 57 також
Ну настав час і мені реєструвати ПН. Для початку буду пробувати подавати таблицю. Тому питання: продав пшеницю, то в таблиці вказувати тільки пшеницю? Чи заодне і сою туди тулити? В вересні все одно буду продавати. Чи краще вже тоді по факту продажу? Будуть договора і ТТНкі на неї.
Це звичайно круто, буду перероблять на щось подібне.
В твоєму поясненні насіння пшениці з десятизначним кодом, а мені зареєстрували ПН з чотирохзначним. То ставить те що фактично в накладній? Чи те що вискочить в класифікаторі?
В твоєму поясненні насіння пшениці з десятизначним кодом, а мені зареєстрували ПН з чотирохзначним. То ставить те що фактично в накладній? Чи те що вискочить в класифікаторі?
Ставити те, що нам зареєстрували. Минулого року мені з 10-ти значним кодом реєстрували, а цього року знову 4-х значний. Але то різні постачальники
цьому році у них не було придбання товарів з заявленими кодами
А як же з насінням пшениці і нпк під посів? Сіялось же торік, в цьому році купив тільки добриво, насіння ще не можу знайти з документами. Треба глянуть чи коди по добривах співпадають з торішніми, постачальники різні
Щось не зрозумів- первинні документи на придбане насіння, добрива, ЗЗР,ДП, зберігання, очістку (договора, видаткові, акти, ТТНкі, сертифікати якості, випискі) треба до Таблиці додавати?
Щось не зрозумів- первинні документи на придбане насіння, добрива, ЗЗР,ДП, зберігання, очістку (договора, видаткові, акти, ТТНкі, сертифікати якості, випискі) треба до Таблиці додавати?
Я не прикладав
А я вирішив подавати все по максимуму, нехай читають. Хіба що Соната не пропустить.
Вчора телефонував фермер з Сумської області, у нас він на форумі також бував, 400 га в обробітку, їм зупинили накладну по поставці пшениці на Нібулон і як раз вчора регіональна комісія відмовила їм! На черзі Скарга до ДПС
ДПС відхилила Скаргу Причина: ненадання документів
Наразі попереду судові розборки
Я у вайбер групі Бізнес Хелп запитував, а скільки часу це може тривати:
відповідали і таке:
У нас вся процедура від подачі в суд, апеляції з несплатою судового збору(правда один раз) до реєстрації пн по рішенню суду (з заміною відповідача - бо коли блокували були ДФС, а суд виграли у ДПС ) склала приблизно 7.5 місяців
ДПС подає апеляцію і не сплачує судовий збір!
Три рази у людей була апеляція!
Та вже сам хочу, але нема останнього сертифікату якості на нпк яке давав під посів соі. Нехочеться влетіть за такоі дрібниці, тим більше обіцяють вислати.
я взагалі жодного сертифікату не надавав
І якщо ти додаєш сертифікат, то розписуй все в Поясненні. Бо хто ж його там буде шукати?
Ти повинен вказати в тексті всі документи: видаткова накладна № від такого то числа, ТТН номер....
А ти понаписував там загальні фрази...
Первинні документи...
В твоєму варіанті завжди можна відмовити з фомулюванням: не надання копій первинних документів...
А можна їх якось групувати? Наприклад "1. Первинні документи на купівлю і використання міндобрив". І в дужках написать-(договора поставки, специфікації, видаткові накладні, ТТН, сертифікати якості, лімітно-забірні картки, акти про використання мінеральних добрив, банківськи виписки про оплату.)
Просто при такому підході одну й ту саму лімітно-забірну картку прийдеться тулити і до добрив, і до ззр, і до ДП. Так само облікові листи тракториста, чи ак
fgrubin пишет:
і ти то все у 2 мб запхав
ти на добрива і ззр.
Ще не пхав, але весною так зрозумів що їх можна стискати до нескінченності.
fgrubin пишет:
ТТН номер..
Я вивіз своїм мазом пшеницю за 5 раз, і є 5 ТТН. І ще 5 раз привозив куплені добрива і також є 5 ТТН. І є одна ТТН коли віз куплене насіння. То може їх всі до купи в один файл? І просто підписати- ТТН?
Так, в мене на нього є документи, отримував компенсацію за насіння.
Я так зрозумів, що до таблиці так само треба писати розгорнуте пояснення, як і для розблокування: наявність землі, основних засобів, трудових ресурсів, все що куплялось для виробництва? Ну і первинку всю для підтвердження само собою.
я не давав первинку на придбання, область це влаштовує
Зареєстрували мою податкову накладну за рішенням комісії!
От все таки славна у нас влада,просто на рівному місці скільки дарує позитивних емоцій.
А я вчора продав трохи пшениці, але зареєструвати не вистачає податкового кредиту, мушу купить спочатку насіння і добрив. І лише тоді чекає забава з накладною.
В мене були дуже сильні аргументи!
В Поясненні щодо зупиненої накладної я їм вказав слідуюче:
Податкове навантаження: сума ПДВ до сплати в бюджет по відношенню до загальної суми поставки (не враховуючи ПДВ).
Але не на всі Повідомлення комісії приймали позитивне рішення.
А яка причина?
Тоже аргумент так собі, вивалить козлам купу грошей, щоб мало з чого дерібанить і красти.
Не надання первинних документів.
Хоча каже, що надали все.
Нічого не вдієш, останній раз сплачував ПДВ в бюджет в листопаді 2018 року. То ж і вилізла сплата.
За 12 останніх місяців моє навантаження по сумі ПДВ 5.7 % від моєї виручки.
Це означає, продав на 1 млн. грн, крім того отримав від Покупця 200 тисяч гривень ПДВ. Сплатив в бюджет 57 тисяч гривень, і собі залишилось 143 тисячі з 200 тисяч.
А не мав би статусу платника ПДВ, то просто мав би мільйон гривень виручки, а 143 тисячі гривень залишились у бюджеті.
А в моєму випадку ці 143 тисяч гривень підуть на експортне відшкодування ПДВ Нібулону.......та й 57 також
Тому і блокують, щоб затягнути процес відшкодування
Ну настав час і мені реєструвати ПН. Для початку буду пробувати подавати таблицю. Тому питання: продав пшеницю, то в таблиці вказувати тільки пшеницю? Чи заодне і сою туди тулити? В вересні все одно буду продавати. Чи краще вже тоді по факту продажу? Будуть договора і ТТНкі на неї.
Подавай на все
Наваяв пояснення до таблиці (тупо переробив весняне соєве). Піде?
Я б сказав, не годиться
Ось тут глянь яке воно повинно бути:
Це звичайно круто, буду перероблять на щось подібне.
Ставити те, що нам зареєстрували. Минулого року мені з 10-ти значним кодом реєстрували, а цього року знову 4-х значний. Але то різні постачальники
В групі бізнес хелп люди писали, що їм аідмовили у прийнятті Таблиці тому, що в цьому році у них не було придбання товарів з заявленими кодами
А як же з насінням пшениці і нпк під посів? Сіялось же торік, в цьому році купив тільки добриво, насіння ще не можу знайти з документами. Треба глянуть чи коди по добривах співпадають з торішніми, постачальники різні
Як виглядає бухдовідка щодо наявності основних засобів і їх залишкової вартості. Не краще додати 10-мех?
Я не прикладав
А я вирішив подавати все по максимуму, нехай читають. Хіба що Соната не пропустить.
я через Кабінет подавав, а там багато файлів не пропускає
ДПС відхилила Скаргу Причина: ненадання документів
Наразі попереду судові розборки
Я у вайбер групі Бізнес Хелп запитував, а скільки часу це може тривати:
відповідали і таке:
ДПС подає апеляцію і не сплачує судовий збір!
Три рази у людей була апеляція!
Трошки переробив в сторону збільшення . Аби Соната пропустила
та пробуй відправити
Та вже сам хочу, але нема останнього сертифікату якості на нпк яке давав під посів соі. Нехочеться влетіть за такоі дрібниці, тим більше обіцяють вислати.
я взагалі жодного сертифікату не надавав
І якщо ти додаєш сертифікат, то розписуй все в Поясненні. Бо хто ж його там буде шукати?
Ти повинен вказати в тексті всі документи: видаткова накладна № від такого то числа, ТТН номер....
А ти понаписував там загальні фрази...
Первинні документи...
В твоєму варіанті завжди можна відмовити з фомулюванням: не надання копій первинних документів...
І як ти доведеш, що ти подавав то все?
Так що, описуй все детально
Первинні документи на процес вирощування...... і ти то все у 2 мб запхав?
Ти повинен кожен документ перелічити
А можна їх якось групувати? Наприклад "1. Первинні документи на купівлю і використання міндобрив". І в дужках написать-(договора поставки, специфікації, видаткові накладні, ТТН, сертифікати якості, лімітно-забірні картки, акти про використання мінеральних добрив, банківськи виписки про оплату.)
Просто при такому підході одну й ту саму лімітно-забірну картку прийдеться тулити і до добрив, і до ззр, і до ДП. Так само облікові листи тракториста, чи ак
ти на добрива і ззр.
Ще не пхав, але весною так зрозумів що їх можна стискати до нескінченності.
Я вивіз своїм мазом пшеницю за 5 раз, і є 5 ТТН. І ще 5 раз привозив куплені добрива і також є 5 ТТН. І є одна ТТН коли віз куплене насіння. То може їх всі до купи в один файл? І просто підписати- ТТН?