Ще одна проблема, нема оригіналу договору поставки. Є сканкопія розміром 4 мбайт. Не можу стиснути його до менше 2 мб, щоб читалось нормально.
Все, що менше 2, не читається
Медок дорого, Соната практично те саме в 3 рази дешевше
ти Таблицю в Сонаті подавав? Скільки там додатків можна додати?
Я подавав у Сонаті, то при формуванні Таблиці можна скільки завгодно додатків, а от відправити не виходить. Лише з одним додатком можна...
Можеш зателефонувати у підтримку Сонати та виянити чого воно так?
З Сонатою аналогічно проблем нуль, в деяких нюансах навіть зручніша за медок. Має недолік як на мене тільки один. Але при моїх 10 накладних в рік це і близько не вартує тієї різниці в ціні.
fgrubin пишет:
Таблицю ні, ще нічого не продавав. Але десь скоро мабуть прийдеться. При розблокуванні то подавав десь 12, без проблем.
Тільки що позвонив, сказали що кількість додатків необмежена.
fgrubin пишет:
я не готовий за Медок гроші сплачувати!
Та нафиг він впав тобі той медок, треба буть слабим на голову, щоб переплачувати в рази більше за абсолютно аналогічну річ, щей в деяких нюансах соната конкретно зручніша. Це я не плещу язиком, а би щось ляпнути, 3 роки був на Медку, вже 1 рік користуюсь Сонатою. Різниці нуль, а в нюансах соната круче.
В Нібулон проходе.А в бухгалтера є че язик, при допомозі якого він спілкується з тим же бухгалтером центрального офісу Нібулону.
я спілкуюсь з Нібулоном сам, то менеджери в торговому кажуть 1001, а в головного бухгалтера філії таки я видавив інфу, що деякі постачальники ставлять повний код і начебто він 1001 99 0000
Але перепитую тут (та й не тільки тут), щоб уточнить цю інфу.
З центральним офісом не спілкуюсь.
Складно мені вести бухгалтерію, тому бачу собі дорогу в тінь
Я зрозумів, що не моє це все
Коли від результату розгляду моїх Пояснень залежить чи зареєструють мені накладну, чи відправлять мене в суди і роками я буду чекати грошей за зерно, то це не для мене!
Ще декілька раз мені зупинять накладні і зі мною відмовляться заключати договори поставки мої покупці, бо їм такі проблемні постачальники не потрібні
В цьому році, бухгалтер з Ніболону яка веде , документи по нашому господарству,(все одно навідь як ціну в цифрах правильно написати, то погоджкється з бухгалтером Нібулону, а вже потім пишеться в документи) сама сказала, що ставте перших чотири цифри, тоді буде менше путанини, якщо прийдеться шось там в ДФС доказувати.
якщо я поставлю 1001 для Нібулона і подам Таблицю з цим кодом, а завтра буде інший покупець, який вимагатиме повного коду, то не подавати ж ще раз ці Таблиці з повним кодом
Тому краще одразу повний код
якщо стати не платником ПДВ, то якось треба компенсувати витрати на сплачений податковий кредит, а його в мене 150 тисяч за минулий рік набиралось
а якщо нову техніку купувати, трактор чи сівалку, то взагалі капець витрати на ПДВ
Ну, можете привітати! Регіональна комісія прийняла рішення про реєстрацію накладної! Без опису технологічного процесу вирощування, лише 29-СГ з бухдовідкою про обсяги реалізації врожаю 2019 року. Ну і всі первинні по операції поставки та транспортуванню і копії документів по них.
а в поясненні згадав однією строчкою, що господарство має в користуванні склад для зберігання зерна, а потім в опису операції поставки сої вказав, що соя зберігалась в господарстві
Можете мене привітати, мені знову зупинили реєстрацію податкової накладної в СЕА ПДВ
Цього разу я спочатку Таблицю даних платника податків подав і вчора обласна комісія її врахувала, я відправив податкову накладну на реєстрацію після цього і її зупинили по причинам, що відсутній код в Таблиці
Та той код, який я вказав в Таблиці 1001 пшениця.
Інформація з Таблиці врахована, значить і код 1001 враховано. А у квитанції про зупинку реєстрації вказано, що немає такого коду
ДОКУМЕНТ ПРИЙНЯТО. РЕЄСТРАЦІЯ ЗУПИНЕНА. Відповідно до п.201.16 ст.201 Податкового кодексу України, реєстрація ПН/РК від 18.07.2020 №2 в Єдиному реєстрі податкових накладних зупинена. Коди УКТЗЕД/ДКПП товару/послуг 1001, , відсутні в таблиці даних платника податку на додану вартість, як товари/послуги, що на постійній основі постачаються (виготовляються), та їх обсяг постачання дорівнює або перевищує величину залишку обсягу придбання такого товару/послуги та обсягу його постачання, що відповідає п. 1 Крит
сьогодні прийшло мені рішення в кабінет про врахування Таблиці, як у ПДФ, так і на вкладку вхідні/вихідні
Виходить, що зарано я відправив вчора накладну
Скоро буду продавати пшеницю. Вирішив наваять Таблицю. Що з ціми віконечками? Ми колись були на спецрежимі і дотації на гектар отримували торік і позаторік. Ставить галочки чи ні?
Все це вилами по воді написано!
Ще одна проблема, нема оригіналу договору поставки. Є сканкопія розміром 4 мбайт. Не можу стиснути його до менше 2 мб, щоб читалось нормально.
Все, що менше 2, не читається
кабінет обмежений 10-ма додатками, а щоб подати більше, треба купити Медок
Медок дорого, Соната практично те саме в 3 рази дешевше
Я подавав у Сонаті, то при формуванні Таблиці можна скільки завгодно додатків, а от відправити не виходить. Лише з одним додатком можна...
я не готовий за Медок гроші сплачувати!
В мене виручка ледве за мільйон перевалює
Хтось підкаже код УКТ ЗЕД на пшеницю м'яку, який потрібно ставити в податкову накладну?
1001 99 0000 це вірно?
Мені завалили більше чим по 2000.
З Сонатою аналогічно проблем нуль, в деяких нюансах навіть зручніша за медок. Має недолік як на мене тільки один. Але при моїх 10 накладних в рік це і близько не вартує тієї різниці в ціні.
Таблицю ні, ще нічого не продавав. Але десь скоро мабуть прийдеться. При розблокуванні то подавав десь 12, без проблем.
Проблема для Сонати подати до Таблиці додатки більше ніж один
Ото ж я і прохаю тебе, зателефонувати на підтримку і розпитати як воно
є покупці, які вимагають повного коду, то Таблицю треба подати так, щоб на всі випадки життя було.
1001 не пройде на код 1001 99 0000
Тільки що позвонив, сказали що кількість додатків необмежена.
Та нафиг він впав тобі той медок, треба буть слабим на голову, щоб переплачувати в рази більше за абсолютно аналогічну річ, щей в деяких нюансах соната конкретно зручніша. Це я не плещу язиком, а би щось ляпнути, 3 роки був на Медку, вже 1 рік користуюсь Сонатою. Різниці нуль, а в нюансах соната круче.
Спробуєш , розкажеш. Позавчора читав відгук в Бізнес хелп, що не все так просто
Я б вже спробував. Таблицю можна ж подавати необмежену кількість раз?
я спілкуюсь з Нібулоном сам, то менеджери в торговому кажуть 1001, а в головного бухгалтера філії таки я видавив інфу, що деякі постачальники ставлять повний код і начебто він 1001 99 0000
Але перепитую тут (та й не тільки тут), щоб уточнить цю інфу.
З центральним офісом не спілкуюсь.
Складно мені вести бухгалтерію, тому бачу собі дорогу в тінь
Я зрозумів, що не моє це все
так
Коли від результату розгляду моїх Пояснень залежить чи зареєструють мені накладну, чи відправлять мене в суди і роками я буду чекати грошей за зерно, то це не для мене!
Ще декілька раз мені зупинять накладні і зі мною відмовляться заключати договори поставки мої покупці, бо їм такі проблемні постачальники не потрібні
якщо я поставлю 1001 для Нібулона і подам Таблицю з цим кодом, а завтра буде інший покупець, який вимагатиме повного коду, то не подавати ж ще раз ці Таблиці з повним кодом
Тому краще одразу повний код
який код ставили?
Знайомий продавав пшеницю на млин, то з нього там вимагали повний код.
Але вони трохи начудили і поставили код твердої пшениці
цього року більше 1 млн грн буде виручка, не враховуючи ПДВ
якщо стати не платником ПДВ, то якось треба компенсувати витрати на сплачений податковий кредит, а його в мене 150 тисяч за минулий рік набиралось
а якщо нову техніку купувати, трактор чи сівалку, то взагалі капець витрати на ПДВ
Ну, можете привітати! Регіональна комісія прийняла рішення про реєстрацію накладної! Без опису технологічного процесу вирощування, лише 29-СГ з бухдовідкою про обсяги реалізації врожаю 2019 року. Ну і всі первинні по операції поставки та транспортуванню і копії документів по них.
а в поясненні згадав однією строчкою, що господарство має в користуванні склад для зберігання зерна, а потім в опису операції поставки сої вказав, що соя зберігалась в господарстві
в групі бізнес хелп обзивались з моєї ж області, що їм відмовили і вони наразі збирають всі документи починаючи з насіння
Можете мене привітати, мені знову зупинили реєстрацію податкової накладної в СЕА ПДВ
Цього разу я спочатку Таблицю даних платника податків подав і вчора обласна комісія її врахувала, я відправив податкову накладну на реєстрацію після цього і її зупинили по причинам, що відсутній код в Таблиці
Який код?
Я так розумію, що по нинішнім часам це є нормально. Диво було б якби зареєстрували.
Та той код, який я вказав в Таблиці 1001 пшениця.
Інформація з Таблиці врахована, значить і код 1001 враховано. А у квитанції про зупинку реєстрації вказано, що немає такого коду
А ось Квитанція 2 до поданої Таблиці вчора така була:
Таблиця така:
Мабуть програмісти щось нахімічили
сьогодні прийшло мені рішення в кабінет про врахування Таблиці, як у ПДФ, так і на вкладку вхідні/вихідні
Виходить, що зарано я відправив вчора накладну
Скоро буду продавати пшеницю. Вирішив наваять Таблицю. Що з ціми віконечками? Ми колись були на спецрежимі і дотації на гектар отримували торік і позаторік. Ставить галочки чи ні?
там де дотації, то не про нас, то там тваринництво та овочівники були
А напроти спецрежиму я ставив галочку
1001 то ти насіння пшениці на вхід поставив?