Якщо зупинять податкову накладну, то прийдеться доводити використання палива в господарській діяльності.
Окрім того запит мені надходив від ДПС з приводу податкового кредиту і його віднесення до господарської діяльності. То в такому разі треба і шляхові листи, щоб довести це
Легкова це не вантажний автомобіль і самою більшою проблемою , звичайно при перевірці, а податківці полюбляють перевіряти документи по списанню ПММ, а коли є ще легковушка - то це їхній хліб, доводити звязок поїздок з виробничими потребами навіть при наявності дорожнього листа . Якщо є службове авто то там потрібен не один наказ , але списання пального крім дорожнього листа більш ніяким документом не передбачено. Є ще правда акти, але то вже інша історія.
В мене наразі зупинена накладна за продану сою. Вже місяць пройшов, як зупинили, покупець проплатив лише 80 %. А я так нічого не вирішив з поясненням про місце зберігання і відповідно нічого не подаю на розблокування.
Щось мені вже не подобається бути платником ПДВ, буду йти у тінь.
Я б набрався наглості і написав що зберігав на полі насипом, накривши брезентом. Нехай доводять протилежне. Приватна власність, як хочу так і хазяйную.
Я б набрався наглості і написав що зберігав на полі насипом, накривши брезентом. Нехай доводять протилежне. Приватна власність, як хочу так і хазяйную
А де ж у мене фото та відео цього факту?
Як справа дійде до суду, то не доведу такого факту
Спиридон пишет:
в полеітеленовому мішку на 200 тон прямо на полі, де соя вирощувалась.
Нема документа на мішок
Куркин пишет:
Подавай потрошку їм папери а там воно покаже що робить
Там один раз подаєш в регіональну комісію, якщо щось їм не додав, то відмовляють з формулюванням: не подані всі первинні документи! І тоді лише 10 днів на оскарження на Київ.
Київ відмовить, Потім тільки на суд.
Не поспішав, бо жнива накрили, та поки з перевізником та покупцем всі документи оформили...
На слідуючому тижні подам щось, потім хоча б час буде на оскарження...
І вже пора нову накладну на реєстрацію подавати, на Нібулон пшеницю продав.
Але тут про зберігання нічого не треба пояснювати, одразу з поля поїхала.
Не взяли вони її в мене на зберігання, натура низька 705, а інші показники 2 клас. Кажуть або продавай 2 класом зі знижкою на тонні 35 гривень, або машини повертають..
Випущений продати
А наразі клопіт з реєстрацією накладної
Ризик того, що відмовлять у реєстрації дуже високий, бо немає про зберігання нічого в мене. Раз два і в суд А грошей нема за сою і в договорі на поставку сої передбачено штраф, якшо я не зареєструю накладну
Штраф 20 %.
Тому треба йти в тінь таки
нас конкретно про зберігання не питали і ми ні чого про нього не писали.
Я також про зберігання не буду нічого писати, бо ж нічого написати
Побачимо, як воно вийде
А вже як область відмовить, то в Скарзі треба працювати і про зберігання. Але що пояснювати, щоб воно і для суду згодилось я не маю уявлення
Головне зара тобі підтвердити що соя вирощена в твоєму господарстві(ф29 або 4 сг, якщо з нового урожаю) і всі первинні документи(договор, рахунок. ТТН, видаткова накладна.
Володя он направляв на розблокування навіть облікові листи тракториста
Ми ні кому і нікуди не звонили. Все в електронному вигляді.Прийшла квітанція про призупинення реєстрації, в тирнеті почитали шо робити далі, подали необхідні таблиці, копії документів з невеличким поясненням, і всі справи.
Так зробили і ті мої знайомі, що наразі по судах ходять
Якщо на балансі господарства нема техніки, а продукцію вирощено і не показано яким чином, теж має місце, фактор ризиковості.
Там на 5 млн гривень потрібно мати залишкової вартості техніки, щоб система вважала тебе не ризикованим. Точніше, щоб у тебе була позитивна податкова історія
ти повністю до останньої букви в курсі, що і як вони подали і чому їм блокують?
У одного не було документів на перевезення. Найняв машину і розрахувався готівкою, в власник машини навіть не ФОП. Це приблизно як у мене зі зберіганням вийшло
первинні документи щодо постачання/придбання товарів/послуг, зберігання і транспортування, навантаження, розвантаження продукції, складські документи (інвентаризаційні описи), у тому числі рахунки-фактури/інвойси, акти приймання-передачі товарів (робіт, послуг) з урахуванням наявності певних типових форм та галузевої специфіки, накладні;
Якщо зупинять податкову накладну, то прийдеться доводити використання палива в господарській діяльності.
Окрім того запит мені надходив від ДПС з приводу податкового кредиту і його віднесення до господарської діяльності. То в такому разі треба і шляхові листи, щоб довести це
Тут мова йшла про легкову також. Хто там коли буде перевіряти?
Все не так просто, те що Спиридон пропонує, може і пройти, а може і не пройти.
Потрібні паріпці, щоб прикрити свою дупу
Легкова це не вантажний автомобіль і самою більшою проблемою , звичайно при перевірці, а податківці полюбляють перевіряти документи по списанню ПММ, а коли є ще легковушка - то це їхній хліб, доводити звязок поїздок з виробничими потребами навіть при наявності дорожнього листа . Якщо є службове авто то там потрібен не один наказ , але списання пального крім дорожнього листа більш ніяким документом не передбачено. Є ще правда акти, але то вже інша історія.
В мене наразі зупинена накладна за продану сою. Вже місяць пройшов, як зупинили, покупець проплатив лише 80 %. А я так нічого не вирішив з поясненням про місце зберігання і відповідно нічого не подаю на розблокування.
Щось мені вже не подобається бути платником ПДВ, буду йти у тінь.
Саша це на тебе не похоже, не панікуй. Подавай потрошку їм папери а там воно покаже що робить
Я б набрався наглості і написав що зберігав на полі насипом, накривши брезентом. Нехай доводять протилежне. Приватна власність, як хочу так і хазяйную.
Да ну потрошку, там треба скопом.
А що є обмеження по вирішенню питання
Ще не блокували? Там три спроби всього, перша місцева, потім скарга і в кінці суд. Хоча може й поміняли щось, я розблоковував в квітні.
А де ж у мене фото та відео цього факту?
Як справа дійде до суду, то не доведу такого факту
Нема документа на мішок
Там один раз подаєш в регіональну комісію, якщо щось їм не додав, то відмовляють з формулюванням: не подані всі первинні документи! І тоді лише 10 днів на оскарження на Київ.
Київ відмовить, Потім тільки на суд.
Не поспішав, бо жнива накрили, та поки з перевізником та покупцем всі документи оформили...
На слідуючому тижні подам щось, потім хоча б час буде на оскарження...
І вже пора нову накладну на реєстрацію подавати, на Нібулон пшеницю продав.
Але тут про зберігання нічого не треба пояснювати, одразу з поля поїхала.
Не взяли вони її в мене на зберігання, натура низька 705, а інші показники 2 клас. Кажуть або продавай 2 класом зі знижкою на тонні 35 гривень, або машини повертають..
Випущений продати
А наразі клопіт з реєстрацією накладної
Не пишуть які конкретно документи.
А причина одна, нема коду Товару у Таблиці, яку вони не приймають у нас
Та в складі знайомого і також на плівці, бо долівка з гранпилу.
Фото і відео зробив.
Договору зі знайомим нема і не буде
Тут питання, в поясненнях до зупиненої накладної до якої глибини заглиблюватись.
Чи обмежитись лише конкретним договором поставки, та транспортування
Немає там переліку конкретних документів
Невже не можна ту Таблицю якось грамотно без помилок заповнити? Щоб не було підстав її не прийняти.
Ризик того, що відмовлять у реєстрації дуже високий, бо немає про зберігання нічого в мене. Раз два і в суд А грошей нема за сою і в договорі на поставку сої передбачено штраф, якшо я не зареєструю накладну
Штраф 20 %.
Тому треба йти в тінь таки
Я також про зберігання не буду нічого писати, бо ж нічого написати
Побачимо, як воно вийде
А вже як область відмовить, то в Скарзі треба працювати і про зберігання. Але що пояснювати, щоб воно і для суду згодилось я не маю уявлення
Володя он направляв на розблокування навіть облікові листи тракториста
Знаю людей, до ходят по судам. А там наразі карантин
Суди постійно переносять, а пройшов вже рік і грошей немає від покупця ....
Просто вони в мене були готові. Але за зберігання я подавав, по телефону з податкової сказали.
Можна впевнено з голою дупою на амбразуру кидатися, результат буде відомий
Я звонив до члена комісіі по розблокуванню.Тут краще перебздіти
Так зробили і ті мої знайомі, що наразі по судах ходять
Там на 5 млн гривень потрібно мати залишкової вартості техніки, щоб система вважала тебе не ризикованим. Точніше, щоб у тебе була позитивна податкова історія
У одного не було документів на перевезення. Найняв машину і розрахувався готівкою, в власник машини навіть не ФОП. Це приблизно як у мене зі зберіганням вийшло
Ясно одне, справа з реєстрацією накладної складна і не певна процедура, одна помилка і капець, ти вже в суді і платиш гроші юристам
ні фіга не написали, які документи хочуть, лише загальні фрази
ну так я і робитиму, але якщо відмовлять з вимогою подачі документів та пояснень на глибшому рівні, то ти будеш винуватцем
так там чітко написано:
Нема в мене нічого цього!