Куплю направляючі на перевертач до косілки плющилки Е 303.
Ще ніяк не знайдеш.Був на прийомці порізали таку але доски порізали навпіл, вже другу ,ніяк не попаду раніше.Набрав собі пружин, ще валяєтьця редуктор.
Вот, наткнулся случайно - человек распродаёт старые запасы - на мой взгляд - есть интересные вещи. Правда без цен - нада связываться, спрашивать. Запчасти
Ще ніяк не знайдеш.Був на прийомці порізали таку але доски порізали навпіл, вже другу ,ніяк не попаду раніше.Набрав собі пружин, ще валяєтьця редуктор.[/quote]
Ні неяк.Ніхто не відкликається.Думаю купить із пресса фортшрид,але не знаю чи підійдуть.Або робити саморобні,але гіморойно дуже.До весни ще час є.
Обичний Оприскувач Польський плаваючі штанги , тільки бочка Яйцем а принцип звичайний , як у всіх оприскувачах , теж штанги плаваючі , на косогорі тримають рівномірність до землі , але планую зробити на циліндрі штангу,
я вот не пойму какой плюс этих плавающих штангах. по моим наблюдениям то только минус, вот пример, эдем по уклону трактор на клонился, а штанги в плавающем держут уровень, соответственно один край штанги в земле, а второй полтора метра от земли. плюс только в том если на поле много кочек, не так штанги сильно это чувствуют, но и как расколбасит их то об землю бьются, амортизаторы ставить надо, для погашения этих колебаний.
я вот не пойму какой плюс этих плавающих штангах. по моим наблюдениям то только минус, вот пример, эдем по уклону трактор на клонился, а штанги в плавающем держут уровень, соответственно один край штанги в земле, а второй полтора метра от земли. плюс только в том если на поле много кочек, не так штанги сильно это чувствуют, но и как расколбасит их то об землю бьются, амортизаторы ставить надо, для погашения этих колебаний.
2к $, це в чотири+ рази дорожче за звичайний. Я розумію, що він акуратно виготовлений, різні защолки, прибамбаси... Але робота одна і служба одна, бо комплектуючі одні (хіба що форсунки універсальні і додатковий бачок для мат.розчину) Тим більше за рік-два треба буде більший... Свій брав за 3500 (долар ще був по 3,9). Восени знайомий цікавився - 12500, на 600 л - 15500.
Фреза 2м10см крестовина 100 мм чашка 35мм и ето не выдержыт .МНЕ кажысь что китай по менше будет.Опыта у меня нет конечно ,но тогда скажыте что дажэ не стоит пробывать .А какой кардан тогда надо искать чтоб было гут .
Так.
У Михайла Васильовича спитайте, з головного оф!су ЮТО Украина. Повинна бути.
О
Куплю направляючі на перевертач до косілки плющилки Е 303.
Ще ніяк не знайдеш.Був на прийомці порізали таку але доски порізали навпіл, вже другу ,ніяк не попаду раніше.Набрав собі пружин, ще валяєтьця редуктор.
Пружини задньої підвіски на Опель Омега А в чудовому стані по 300 грн штука . В гаражі місце займають . 0669320153
куплю 2 стойки до СЗС..отакие.
Вот, наткнулся случайно - человек распродаёт старые запасы - на мой взгляд - есть интересные вещи. Правда без цен - нада связываться, спрашивать.
Запчасти
куплю две вот такие деталюхи с культиватора кпс4.2
Мужыки есть,гуки на шесть шлицов под ссср карданы. Надо на фрезу . Или в ссср было только восем шлицов
одна есть т 0660094083
Куплю крепление, колеса в сборе можно без ступицьі, к плугу ПЛН 3/35,,,
.
https://youtu.be/x1n_kaxPHSI
кто пользовался таким опрыскивателем.
подскажите продавцаю
Доброе время суток с наступающим Рождеством.Нужен поворотный рычаг левый на т25 может есть у каво.
Раньше торговали https://burchik.prom.ua
после праздников позвоню я хочу модель адриа как на видео
Ще ніяк не знайдеш.Був на прийомці порізали таку але доски порізали навпіл, вже другу ,ніяк не попаду раніше.Набрав собі пружин, ще валяєтьця редуктор.[/quote]
Ні неяк.Ніхто не відкликається.Думаю купить із пресса фортшрид,але не знаю чи підійдуть.Або робити саморобні,але гіморойно дуже.До весни ще час є.
Есть всё в сборе с широким колесом. пишите в личку
На бурячних комбайнах було їх дофіга,пам'ятаю,років десять назад комбінував їх з 8-ми шліцевими.
Крестовина там слабая,для фрезы.
Вони дорогі шо ппц! десь 2к $
Ціна не точна(думаю Ваш буде ще дорожче),поляки ще не відписали. 1zl - 8.12грн.
300l/10m-2100zl
400l/12m-2800 zł
400l/15m-3700 zł
500l/12m-3800 zł
500l/15m-4700 zł
600l/12m-3800 zł
600l/15m-4700 zł
800l/12m-4400 zł
800l/15m-5300 zł
1000l/12m-5500 zł
1000l/15m-5900 zł
1200l/12m-6500 zł
Кто знает размеры и толщину стенки валов вот такого пресподборщика?
Обичний Оприскувач Польський плаваючі штанги , тільки бочка Яйцем а принцип звичайний , як у всіх оприскувачах , теж штанги плаваючі , на косогорі тримають рівномірність до землі , але планую зробити на циліндрі штангу,
Верно подмечено
2к $, це в чотири+ рази дорожче за звичайний. Я розумію, що він акуратно виготовлений, різні защолки, прибамбаси... Але робота одна і служба одна, бо комплектуючі одні (хіба що форсунки універсальні і додатковий бачок для мат.розчину) Тим більше за рік-два треба буде більший... Свій брав за 3500 (долар ще був по 3,9). Восени знайомий цікавився - 12500, на 600 л - 15500.
Фреза 2м10см крестовина 100 мм чашка 35мм и ето не выдержыт .МНЕ кажысь что китай по менше будет.Опыта у меня нет конечно ,но тогда скажыте что дажэ не стоит пробывать .А какой кардан тогда надо искать чтоб было гут .
ЧТОТО НЕ ПОЛУЧИЛОСЬ ПЕРВЫЙ РАЗ В СТАВИТЬ .