sheva70 пишет: Oleksandr78 пишет: Яка обл Еслі ввести Ружин в поісковик то Житомирска
Oleksandr78 пишет: Яка обл
Oleksandr78 пишет:
Яка обл
Еслі ввести Ружин в поісковик то Житомирска
Від траси Київ Чоп -ружни скільки кілометрів ?
Oleksandr78 пишет: sheva70 пишет: Oleksandr78 пишет: Яка обл Еслі ввести Ружин в поісковик то Житомирска Від траси Київ Чоп -ружни скільки кілометрів ?
sheva70 пишет:
до ї-ні матері!це трасса кременець-біла церква....
Ростислав 36 пишет: Oleksandr78 пишет: sheva70 пишет: Oleksandr78 пишет: Яка обл [развернуть] Еслі ввести Ружин в поісковик то Житомирска Від траси Київ Чоп -ружни скільдки кілометрів ? до ї-ні матері!це трасса кременець-біла церква....
Oleksandr78 пишет: sheva70 пишет: Oleksandr78 пишет: Яка обл [развернуть] Еслі ввести Ружин в поісковик то Житомирска Від траси Київ Чоп -ружни скільдки кілометрів ?
sheva70 пишет: Oleksandr78 пишет: Яка обл [развернуть] Еслі ввести Ружин в поісковик то Житомирска
[развернуть]
Від траси Київ Чоп -ружни скільдки кілометрів ?
перепрошую,не трасса,а напрямок.
Срочно надо вал смд под турбину(18). На тракторе лопнул, а посевная в розгаре.
[quote=Oleksandr78]Яка обл ,[/quo
находится в Белой Церкви Киевская обл
Продам УАЗ 452, все вопросы в личку
Вже, дякувати богу, відсіялись то можна і продати свою СУПН , можна посекційно, якщо комусь цікаво
Вентилятор в заборе нужен. Хочу свою переделать с ежектора.
Sasha2 пишет: Вентилятор в заборе нужен. Хочу свою переделать с ежектора.
Якщо це ви мені ,то можна зробити, якщо будуть купувати посекційно.
Руслан агро пишет: Sasha2 пишет: Вентилятор в заборе нужен. Хочу свою переделать с ежектора. Якщо це ви мені ,то можна зробити, якщо будуть купувати посекційно. [изображение]
Sasha2 пишет:
Якщо це ви мені ,то можна зробити, якщо будуть купувати посекційно. [изображение]
Вам. Дайте знати
Шпаг 250. Секція вязального в зборі 8800. Корпус з втулками 2300.
продам бу тарелки с польской косарки 1 65 комплект и вал длинный и корпуса подшипников т 0660094083
Руслан агро пишет: Вже, дякувати богу, відсіялись [изображение] то можна і продати свою СУПН , можна посекційно, якщо комусь цікаво [изображение]
Вже, дякувати богу, відсіялись [изображение] то можна і продати свою СУПН , можна посекційно, якщо комусь цікаво [изображение]
Взяв бы одну секцию и тукови в сборе.
Николай Золотарьов пишет: Руслан агро пишет: Вже, дякувати богу, відсіялись [изображение] то можна і продати свою СУПН , можна посекційно, якщо комусь цікаво [изображение] Взяв бы одну секцию и тукови в сборе.
Руслан агро пишет:
Туковий на дві секції, та й міжрядну обробку легше зробити коли двома сіяти. Подумайте.
Куплю кожух маховика СМД-19 під стартер
Куплю 2 рессоры птс 4 на петлях, роги навески т 150 длинна вала 68 см. 2 колеса т 150 взборе. Луганская обл
Руслан агро пишет: Николай Золотарьов пишет: Руслан агро пишет: Вже, дякувати богу, відсіялись [изображение] то можна і продати свою СУПН , можна посекційно, якщо комусь цікаво [изображение] Взяв бы одну секцию и тукови в сборе. Туковий на дві секції, та й міжрядну обробку легше зробити коли двома сіяти. Подумайте.
Николай Золотарьов пишет:
не так написав. Вси 4 тукових с приводами и одну секцию(на запчасти)
Куплю блок МТЗ 80 и Полуось 0972626875
XBB пишет: Куплю кожух маховика СМД-19 під стартер[изображение]
Куплю кожух маховика СМД-19 під стартер[изображение]
Наче маю такий,треба поритись. А що,на смд 22не такий? Наче все однакове.
Николай Золотарьов пишет: Руслан агро пишет: Николай Золотарьов пишет: Руслан агро пишет: Вже, дякувати богу, відсіялись [изображение] то можна і продати свою СУПН , можна посекційно, якщо комусь цікаво [изображение] [развернуть] Взяв бы одну секцию и тукови в сборе. Туковий на дві секції, та й міжрядну обробку легше зробити коли двома сіяти. Подумайте. не так написав. Вси 4 тукових с приводами и одну секцию(на запчасти)
Руслан агро пишет: Николай Золотарьов пишет: Руслан агро пишет: Вже, дякувати богу, відсіялись [изображение] то можна і продати свою СУПН , можна посекційно, якщо комусь цікаво [изображение] [развернуть] Взяв бы одну секцию и тукови в сборе. Туковий на дві секції, та й міжрядну обробку легше зробити коли двома сіяти. Подумайте.
Николай Золотарьов пишет: Руслан агро пишет: Вже, дякувати богу, відсіялись [изображение] то можна і продати свою СУПН , можна посекційно, якщо комусь цікаво [изображение] [развернуть] Взяв бы одну секцию и тукови в сборе.
Можу детально фото в ЛС. Або приходьте подивитесь))
В связи с заменой на новую осталась одна шина 18,4 R 34 в хорошем состоянии. Может кому надо.
Александр-82 пишет: на новую
на новую
по чем новые брал?
Сергей1970 пишет: Александр-82 пишет: на новую по чем новые брал?
Александр-82 пишет:
19400 грн 1 шт(без камеры).
Александр-82 пишет: 19400 грн 1 шт(без камеры)
19400 грн 1 шт(без камеры)
Они может идут как бескамерки на иномарки? А Белшину чего не захотел брать?
Запчастини, в наявності та на замовлення до SIPMA Z-224(підходять до Famarol, Deutz-Fahr)
Миша 78 пишет: Запчастини, в наявності та на замовлення
Запчастини, в наявності та на замовлення
Можливо купити спинку і сідушку окремо? В мене заводське робоче а самі чохли і мочалки почали рватись Може би пристосував від такого?
Димедрол пишет: Миша 78 пишет: Запчастини, в наявності та на замовлення Можливо купити спинку і сідушку окремо? В мене заводське робоче а самі чохли і мочалки почали рватись Може би пристосував від такого?
Миша 78 пишет:
Рідне сидіння на якому тракторі?
Миша 78 пишет: Рідне сидіння на якому тракторі?
МТЗ. Я мав на увазі купити польську спинку на рідне сидіння МТЗ. І в комбайні не мішало б замінити, обшивка порвалася. Claas.
Димедрол пишет: Миша 78 пишет: Рідне сидіння на якому тракторі? МТЗ. Я мав на увазі купити польську спинку на рідне сидіння МТЗ. І в комбайні не мішало б замінити, обшивка порвалася. Claas.
На МТЗ продаються нові чохли і мочалки. Запитаю за спинки чи є в наявності,але не факт що взаємозамінні.
Миша 78 пишет: На МТЗ продаються нові чохли і мочалки.
На МТЗ продаються нові чохли і мочалки.
Ті, що продаються на пів року не вистачило. Може ці довше ходять. Думаю кріплення на спинки можна доробити (спинки думаю купити разом з основою а не тільки мочалки)
Від траси Київ Чоп -ружни скільки кілометрів ?
до ї-ні матері!це трасса кременець-біла церква....
перепрошую,не трасса,а напрямок.
Срочно надо вал смд под турбину(18). На тракторе лопнул, а посевная в розгаре.
[quote=Oleksandr78]Яка обл ,[/quo
находится в Белой Церкви Киевская обл
Продам УАЗ 452, все вопросы в личку
Вже, дякувати богу, відсіялись
то можна і продати свою СУПН , можна посекційно, якщо комусь цікаво ![thank_you](https://fermer.ru/files/smileys/packs/smiles/thank_you.gif)
Вентилятор в заборе нужен. Хочу свою переделать с ежектора.
Якщо це ви мені ,то можна зробити, якщо будуть купувати посекційно.![thank_you](https://fermer.ru/files/smileys/packs/smiles/thank_you.gif)
Вам. Дайте знати
Шпаг 250.
Секція вязального
в зборі 8800.
Корпус з втулками 2300.
продам бу тарелки с польской косарки 1 65 комплект и вал длинный и корпуса подшипников т 0660094083
Взяв бы одну секцию и тукови в сборе.
Туковий на дві секції, та й міжрядну обробку легше зробити коли двома сіяти. Подумайте.
Куплю кожух маховика СМД-19 під стартер![](/files/styles/attachmentpost/public/storage15oc/64595/kozhuh.jpg?itok=bVduAEE_)
Куплю 2 рессоры птс 4 на петлях, роги навески т 150 длинна вала 68 см. 2 колеса т 150 взборе. Луганская обл
не так написав. Вси 4 тукових с приводами и одну секцию(на запчасти)
Куплю блок МТЗ 80 и Полуось 0972626875
Наче маю такий,треба поритись.
А що,на смд 22не такий? Наче все однакове.
Можу детально фото в ЛС. Або приходьте подивитесь))
В связи с заменой на новую осталась одна шина 18,4 R 34 в хорошем состоянии. Может кому надо.![](/files/styles/attachmentpost/public/storage15oc/149624/20190511_152547.jpg?itok=WTO-HsxB)
![](/files/styles/attachmentpost/public/storage15oc/149624/20190511_152626.jpg?itok=D9L8OVKk)
по чем новые брал?
19400 грн 1 шт(без камеры).![](/files/styles/attachmentpost/public/storage15oc/149624/20190511_073115_0.jpg?itok=K1Tg1_aX)
![](/files/styles/attachmentpost/public/storage15oc/149624/20190511_073126_0.jpg?itok=aQ4IDjbB)
Они может идут как бескамерки на иномарки? А Белшину чего не захотел брать?
Запчастини, в наявності та на замовлення до SIPMA Z-224(підходять до Famarol, Deutz-Fahr)
![](/files/styles/attachmentpost/public/storage15oc/123520/img_20190527_193337_0.jpg?itok=IGh0EPEH)
![](/files/styles/attachmentpost/public/storage15oc/123520/img_20190527_193305_0.jpg?itok=67QRZOi_)
![](/files/styles/attachmentpost/public/storage15oc/123520/img_20190521_135505_0.jpg?itok=kxlzS6AM)
![](/files/styles/attachmentpost/public/storage15oc/123520/img_20190528_110240_0.jpg?itok=6kCjMq-f)
![](/files/styles/attachmentpost/public/storage15oc/123520/img_20190521_105301_1.jpg?itok=Y8KJLacq)
Можливо купити спинку і сідушку окремо? В мене заводське робоче а самі чохли і мочалки почали рватись Може би пристосував від такого?
Рідне сидіння на якому тракторі?
МТЗ. Я мав на увазі купити польську спинку на рідне сидіння МТЗ.
І в комбайні не мішало б замінити, обшивка порвалася. Claas.
На МТЗ продаються нові чохли і мочалки.
Запитаю за спинки чи є в наявності,але не факт що взаємозамінні.
Ті, що продаються на пів року не вистачило. Може ці довше ходять. Думаю кріплення на спинки можна доробити (спинки думаю купити разом з основою а не тільки мочалки)