Ті, що продаються на пів року не вистачило. Може ці довше ходять. Думаю кріплення на спинки можна доробити (спинки думаю купити разом з основою а не тільки мочалки)
Ті, що продаються на пів року не вистачило. Може ці довше ходять. Думаю кріплення на спинки можна доробити (спинки думаю купити разом з основою а не тільки мочалки)
Маю таку сідушки на мтз , 7 рок все норм
Є регулювання в зад, в перед
Напевне буде правильніше взяти цілу.. Напевне після жнив так і зроблю. Дякую за відповідь.
Slava-rivne пишет:
купіть собі на любій розборці за 200-300гр сідушку хоч з мерседеса чи з бмв,
Вони по ширині в МК трохи завеликі, в мене ящики з двох сторін. І спинка теж мені висока не подобається. Не дуже зручно, заваджає. Хіба що складні з бусиків, та вони теж дорогі. Штатна мені в самий раз.
Oleksandr78 пишет:
Мав на увазі чохли. Мені на пів року вистачило а там і поролон посипався..
Я не вибагаю, просто прикидаю варіанти...
мужики. що за дурню ви пишете. середня ціна на кардан 1500гривен, покажіть мені кардан за 5-10тис, звичайно привід до якого небудь джоніка до уваги не беру
Поляки озвучать ціну,напишу.
Видно Вам лишні гроші муляють,купіть собі на любій розборці за 200-300гр сідушку хоч з мерседеса чи з бмв,
сідушки з дефектами майже ничого не стоять.
Є регулювання в зад, в перед
Низ сідушки і спинка по 800грн.кожна.
Напевне буде правильніше взяти цілу.. Напевне після жнив так і зроблю. Дякую за відповідь.
Вони по ширині в МК трохи завеликі, в мене ящики з двох сторін. І спинка теж мені висока не подобається. Не дуже зручно, заваджає. Хіба що складні з бусиків, та вони теж дорогі. Штатна мені в самий раз.
Мав на увазі чохли. Мені на пів року вистачило а там і поролон посипався..
Я не вибагаю, просто прикидаю варіанти...
Люди!терміново придбаю лапи культиватора(долари),по адекватній ціні.
В маг .Арсен .автотринок -дешевше ніхто не продасть . З кожним роком ціни ростуть .
https://www.tvk-ramos.com/zapchasti-k-pochvoobrabativajushhej-tehnike/za...
куплю заднюю шину бу на комбайн бизон110. с таким рисунком протектора, может у кого осталась без пары.
Куплю дверку до кабіни комбайна НИВА.
Куплю коробку на комбайн нива
Потрібна кабіна на трактор т 70 нового зразку.
Продам.
10 000.
120$-?
Не поняв ,це чого ,гривень?
Иногда,кто то думает,что на тракторах ездят депутаты,с миллионами в кармане.
Так.
1510zl.
лайк
Невже важкр написати ціну адекватну.Рівне кардан на оприскувач ткартоплекопачку приблизно вартуе.120-170 доларів
мужики. що за дурню ви пишете. середня ціна на кардан 1500гривен, покажіть мені кардан за 5-10тис, звичайно привід до якого небудь джоніка до уваги не беру
Це кардан до преса,з ширококутовим шарніром, на 680nm, довжина в складеному вигляді 1010мм. Ціна якого 10 000грн.
Такі?
WPT 680
WPT 680
WPT 680
Є КПП ниви під гідростатику. Разом з редуктором моста кпс 5г(вони наче однакові)
Міша,в мене simpu крутить профільна труба 43*43*4+35*35*3,і два гуки ширококутові,придбані на Лох-ua за 400грн.Вартість кардана склала +- 1000грн...
Можу комусь що потрібно, на тижні в метал
Замовляв один чоловік для щепорізу,але щось не озивається, то теж мабуть в метал
Ще потужний редуктор з карданом і опорою
Балка під цапфи МТЗ від кпс5г,і ще таке... вал подрібнення з обгонною муфтою
Вітер лишив, шкода в метал, налітай...