Друже ... не ображайся.. не 170 а 100 максімум... сам маю- ниву- рухнули вони в ціні шо капец. просто проще поїхать в польшу... хоть вона і не резинова.... чім вкалувать на ніві. но я вкалую- бо ніва моя- але вона того не стоє.... от еслиб гидростат- можна ще 20 навернуть...от сотні ще 20.....
Друже ... не ображайся.. не 170 а 100 максімум... сам маю- ниву- рухнули вони в ціні шо капец. просто проще поїхать в польшу... хоть вона і не резинова.... чім вкалувать на ніві. но я вкалую- бо ніва моя- але вона того не стоє.... от еслиб гидростат- можна ще 20 навернуть...от сотні ще 20.....
Без ПСП та запчастин і на старі радянські резині віддамо за 80000грн.
Доброго всім здоров`я. Треба такі педалі тормоза ЮМЗ. Стоять другі, ближче до сідушки, заважає педалі газу.
А що заважає перерізать і зварить як потрібно
А чого варить- різать, якщо можна поставить завод?
Всім добрий день. Куплю топливну аппаратуру УТН( рядну) до Т-25. Розгляну любі варіанти.
Куплю котки кільчато-зубчаті КЗК (малі), можна розкомплектовані, або принаймі самі кільця.
Бачив у одного чоловіка стоїть 4 плунжерний насос від т-40 чи МТЗ, точно не скажу. Адаптоватий звичайно у майстра на стенді.
94 год,трактора мтз82 серого цвета шли с завода с пучковыми тнвд.
Был такой у меня на новом тракторе, как раз 94 гв МТЗ-82. Хватило даже не на пол года.
Підтверджую.
У мене такі стояли і на т-16 і на т25, по 4 плунжери але працювало лише два. Так купував трактора свого часу, так і попродав.
Десь були ККШ розібрані, без рам. Якщо цікавить - 16000 за все.
Може когось цікавить:https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/prodam-kombayn-sk-5-niva-1988r-v-IDFMY8...
Они
Без ПСП та запчастин і на старі радянські резині віддамо за 80000грн.
А з чого ви таке взяли? Нива ниві велика різниця. Якщо нива в відмінному стані і з новою резиною, то ви тільки порахуйте скільки крштує сама резина.
11тисяч передній скат- в самого нова
Два года назад брал передний скат нивовский за 14500
Мабуть вони. Вживу не бачив. Двоє? Ціна за пару?
Именно нивовские тоже по такой цене брал.От т-150 были до 11-ти.
Продам ПУН 5 , запчасти к измельчителю , подбичники молотильного барабана ск 5 нива, ремонт барабанов
Лепестки барабана 0981917877
Были двое,то на скорую руку ухватил одну надо посмотреть вторую.найду вторую поговорим о цене.
Может кто-то ищет
https://www.olx.ua/obyavlenie/shnek-vygruznoy-kombayn-don-IDF3AOc.html
Якби Ви ще зразу ціну вказували,то б ціни вам не було.
куплю плуг 3-х корпусний KVERNELEND ...Забутьяку інформацію дякую
Продам шину размер 5.00-15 на сеялку или другую технику
Продам культиватор 2.3м. За подробностями в ЛС или 0960460040
Хороша цяцька и шо. Цена. Куда звонить
Придбаю диф т-25.
Кому интересно - http://rst.ua/oldcars/ifa/m/ifa_m_10519115.html