Є питання! Знайомі пропонують прес Киргиз, а я хочу собі купити прес хоч якийсь, бо на нормальний нема грошей, а тут люди хочуть продати, та ніяк ціну не придумають. Так от саме питання: скільки приблизно він коштує в Україні на сьогодні шоб і мені не накладно і людей не образить. Прес без роботи стоїть 8 років під відкритим небом, до цього працював. Більше про нього нічого не знаю, але кажуть шо його ніхто не розтягував.
Є питання! Знайомі пропонують прес Киргиз, а я хочу собі купити прес хоч якийсь, бо на нормальний нема грошей, а тут люди хочуть продати, та ніяк ціну не придумають. Так от саме питання: скільки приблизно він коштує в Україні на сьогодні шоб і мені не накладно і людей не образить. Прес без роботи стоїть 8 років під відкритим небом, до цього працював. Більше про нього нічого не знаю, але кажуть шо його ніхто не розтягував.
В среднем сегодня преса стоят от60 --100000грн.Более менее в рабочем состоянии.
Такі гроші можна давати за техніку,яка працює,добре чи погано-але робоча.
Якщо він 8 років стояв там стільки підводних каменів може бути...Імхо-ціна металу,
максимум один до півтора.
Потрібні решта до зернодробилки розміром
10см ширина та 30см довжина.
Діаметр твору 2мм, 3мм, 4мм (5 мм у мене вже є, але воно вкрай не зручне 40% випадає цілого зерна)
В інтернет магазинах нічого не знайшов, крім заводу "фрунзе" який просить передплату на банківський рахунок... А це зовсім незручно потрібно їхати в місто і стояти в черзі біля каси цілі години.
Може хто підкаже де замовити?
А в кого є цілий лист може кусочок віжріже?
в любом магазине с,х запчастей возьмите от ОВС и будет запас на года.я так делал
Оно тонкое , быстро пробьёт , надо с дробилок искать или самому сверлить .
Если непосредственно перед решетом ,или почти покругу на стенках стоят ребра-виступи,решето ходит долго,даже не очень толстое,и зерно не гоняется бестолку покругу...
в любом магазине с,х запчастей возьмите от ОВС и будет запас на года.я так делал
Нема у нас ніяких магазинів на Полісській глубинці, тут приватні паї нема ні одного агрохолдингу чи фермерстких господарств тому і магазинів нема, а до М.Сарн чи Рівного далеко... А на ринку ніде решіт не бачив, хоча зернодробилок валом...
Можно фото и цену тяг узнать?
На гидростатике?
По 350 за шт
Куплю т 150
Продан.
Кресло трактора Террион 3180
У знакомого фермера стоит без дела в соседнем селе когдато говорил что хочет продать
можна тел в личку
или позвоните 0964994490
Двоих тоже знаю..как 892-е покупляли,так палкой теперь в "бугая" не заженеш Узнать о состоянии и цене?
Допоможіть з головою СМД -22! Срочно, так як моя тепер на металолом!
немає!
Такі гроші можна давати за техніку,яка працює,добре чи погано-але робоча.
Якщо він 8 років стояв там стільки підводних каменів може бути...Імхо-ціна металу,
максимум один до півтора.
Це м!н1мум.Завжди так! реч! коштуют один до трьох!!! Вага множиться на три.Або на два,якщо зовс!м чермет.
http://olx.ua/obyavlenie/press-podborschik-kirgizstan-IDlTHHq.html#c24f0...
Це для ор!ентиру..
Продам запчасти на двигатель ямз 236. Головки, топливная, поршневая.
Блок и шатуны - нужно промерять.
привод вентилятора на 4 шпильки есть?
насіння оз.пшиениці ячменю зрубіжної та вітчизняної селекції вирощене в Україні,а також ріпак,ЗЗР ,стимулятори та мікродобрива...кому цікаво-в ЛС
Ребята может кто продаёт ПСП 10? Напишите в личку.
Діаметр твору 2мм, 3мм, 4мм (5 мм у мене вже є, але воно вкрай не зручне 40% випадає цілого зерна)
В інтернет магазинах нічого не знайшов, крім заводу "фрунзе" який просить передплату на банківський рахунок... А це зовсім незручно потрібно їхати в місто і стояти в черзі біля каси цілі години.
Може хто підкаже де замовити?
А в кого є цілий лист може кусочок віжріже?
Оно тонкое , быстро пробьёт , надо с дробилок искать или самому сверлить .
Если непосредственно перед решетом ,или почти покругу на стенках стоят ребра-виступи,решето ходит долго,даже не очень толстое,и зерно не гоняется бестолку покругу...
Друг продает на юмз коленвал по кругу р1.распредвал.бендикс и пускач. Звоните 0674509326.
НЕ ЗНАЮ У МЕНЯ ПЕРВЫЙ РАЗ ПРОБИЛО ПОСЛЕ 30 ТОН ПРИМЕРНО
Нема у нас ніяких магазинів на Полісській глубинці, тут приватні паї нема ні одного агрохолдингу чи фермерстких господарств тому і магазинів нема, а до М.Сарн чи Рівного далеко... А на ринку ніде решіт не бачив, хоча зернодробилок валом...
Не обещаю, но завтра гляну решета, если не выкинули, какие то были.
Интересует купить навеску переднюю на Хтз 121 ---16131 и вом передний в любом состоянии
А ваше предложение еще в силе?
Ищу натяжное ремней пун-5 на ниву.