да,спч.
я соб1 зробив ось так,а це жалко викидать.
ото де торчить викрутка,просверлено на 12 сверлом,4 дирки по колесе.,пиль 1 грязь не собираеться там,т1па видувае через них,бандаж мягенький.
Так у меня на SPP (молдованка) такие с завода стоят, и купить их не проблема
не проблема купить,проблема в том,что народ ,в некоторых случаях,банально не знает об их существовании.
для разрядки..сегодня вычитал,Ваз 01 продают+++Продам "Бомбу-ракету" Ідеал та пік достатку радянського директора. Не машина а мрія, правда в далекі 80-ті.
Трохи пошарпана життям, але залишилась надійним товаришем.
Найголовніше, апарат на ходу! По місту ніяких проблем. Влітку з закритими вікнами виникає відчуття ніби машина горить. Рве зі світлофора усі іномарки (особливо ті, які не підозрюють, що беруть участь в змаганні). По трасі їде, але щоб була впевненість , що доїдеш до пункту призначення, таки треба машинку чуть підшаманити. Яку швидкість вам вдасться на ній розвинути, залежить тільки від вашого інстинкту самозбереження.
А загалом авто коштує своїх.
Не гнила,запущене дно.
Ходова зроблена.
да,спч.
я соб1 зробив ось так,а це жалко викидать.[изображение]
ото де торчить викрутка,просверлено на 12 сверлом,4 дирки по колесе.,пиль 1 грязь не собираеться там,т1па видувае через них,бандаж мягенький.
Куплю корпус до плуга ПМУ 5-35
Нужна передняя ступица с Т 16 с передней и задней крышкой ( не путать с КПС ) они похожи .
Предлагаю гидромоторы, фото здесь: https://fermer.ru/forum/selskokhozyaistvennaya-tekhnika/rtm-remontno-tra...
може кому нада,отдам,шоб не викидать в металл
мене нада одне точно таке колесо,скат,або пара,але т1ко таких.
на шиномонтажу бу продають
точно такого нема,под мостом питав,по б\ушкам ходив.
на вокзалі на шиномонтажкі в баштанкі
дякую,за1ду гляну.
[quote=березовский;1077760633]
може кому нада,отдам,шоб не викидать в металл
СПЧ-? Заберу.
да,спч.
я соб1 зробив ось так,а це жалко викидать.
звёзды шире? где брал?
Куплю секцию КРН -3штуки.
Лоск..может уже и по рынках появились.,я вроде в Николаеве видел.И не шире звезда,а от мопеда и цепь мопеда.
Так у меня на SPP (молдованка) такие с завода стоят, и купить их не проблема
не проблема купить,проблема в том,что народ ,в некоторых случаях,банально не знает об их существовании.
для разрядки..сегодня вычитал,Ваз 01 продают+++Продам "Бомбу-ракету" Ідеал та пік достатку радянського директора. Не машина а мрія, правда в далекі 80-ті.
Трохи пошарпана життям, але залишилась надійним товаришем.
Найголовніше, апарат на ходу! По місту ніяких проблем. Влітку з закритими вікнами виникає відчуття ніби машина горить. Рве зі світлофора усі іномарки (особливо ті, які не підозрюють, що беруть участь в змаганні). По трасі їде, але щоб була впевненість , що доїдеш до пункту призначення, таки треба машинку чуть підшаманити. Яку швидкість вам вдасться на ній розвинути, залежить тільки від вашого інстинкту самозбереження.
А загалом авто коштує своїх.
Не гнила,запущене дно.
Ходова зроблена.
Куплю документы ГАЗ-53 самосвал дизель зеленый.
продам трактор мтз 52 после ремонта цена 120000 грн.www.olx.ua/obyavlenie/prodam-mtz-52-IDrQhym.html#178cfb7239
А натяжитель не нужен?
не нужен,длина -звеном-полузвеном подбирается.это у меня так.
Ищу заокругленый капот от старых т-40.
Потрібен передній ведучий міст на МТЗ, хто що запропонує?
На яку суму розраховуєте....!
Я також шукаю
Продам запчастини до жатки КПС 5Г(свою переробляю на МКШ с одним ножем).
20 ГРН
А чё так дорого
Нормално тыс 20грн
На яку суму розраховуєте....
Помірну!))
Дам 20т.грн чи мало?