Так,то техноторг,але в них ціни стали зависокі,треба їхать до Агросоюзу,там куча фірм та там шукати та говорити з менеджарами,на один і то й же товар є різниця в ціні відчутна...
Так,то техноторг,але в них ціни стали зависокі,треба їхать до Агросоюзу,там куча фірм та там шукати та говорити з менеджарами,на один і то й же товар є різниця в ціні відчутна...
Жалоба
До Кропивницького їду лише раз на рік на агровиставку. Дорога танкова- машину шкода
та уже найшов людей,3 попутчика есть,хочуть 2 ріхлітеля там брать,придивляються,прицінитися.А ще один буде на плазморезі робить там стойки,порвав другу 3 стойки,50-55 см.Джоном рив,піймав фундаменти старі.
Кадік неубіваемий? чи тріщить підвіска і шарові.А мені з Возсіятського нормально,якщо там не розбили дорогу,а до Возсіятського ще час стрибать по ямам.
Кадік неубіваемий? чи тріщить підвіска і шарові.А мені з Возсіятського нормально,якщо там не розбили дорогу,а до Возсіятського ще час стрибать по ямам.
Жалоба
Та в мене вже не кадік, але будь яку машину шкода. Я по кишинів-полтава їзжу. то пів дороги капець, ну а там ближче до Кропивницького нормально
В пятницю звонили мадама пропонувала ЕВРО-5 зиму по 22.50+доставка. Тара бензовоз малий вродь як 2400 чи 2600л. та
великий 4950л на вибір, або по карману
хто робив агрохімпаспорт і вньому трохи розбирається?. Бо мене заставили зробить. А в ньому мені ни фіга не зрозуміло. земля дуже погана, і вже заросла невеликою порослю акації, буду розкорчовувать. Интересно що необхидно кинуть в неї. что б хоть трохи її підтянуть.
Вот и сам хімпаспорт.
хто робив агрохімпаспорт і вньому трохи розбирається?
Гумус 0,44 % Значить азоту вам прийдеться більше вносити, ніж у випадку з полями де гумус хоча 2,5, процентів на 30 мінімум.
Фосфор 45 мг/кг по Мачигіну, це високий рівень, під кукурудзу і сою можна й не вносити, під пшеницю також можна не вносити, або вносити для підтримання рівня.
Калій 130 мг/кг по Мачигіну це середній рівень, але ближче до низького рівня.
хто робив агрохімпаспорт і вньому трохи розбирається?
Гумус 0,44 % Значить азоту вам прийдеться більше вносити, ніж у випадку з полями де гумус хоча 2,5, процентів на 30 мінімум.
Фосфор 45 мг/кг по Мачигіну, це високий рівень, під кукурудзу і сою можна й не вносити, під пшеницю також можна не вносити, або вносити для підтримання рівня.
Яких конкретно запчастин?
так писал уже, они все домены кроме ".инфо" под себя забили с H и с G (и кирилицу и инглиш). А так бы сайт себе сделал, а так смысл нет
плуги,рихлітелі,до МТЗ...це не там,де поворот на Умань налево,перед мостом,прямо на Київ,а направо площадка ?
15 років тому там така лафа була...тоді начав дорожчать,2 роки тому я плюнув на Лоск.
Там на вуглі, наче техноторг найближче. Місцеві мають краще орієнтуватись. Відкрийте карти гугл та роздивіться
До Кропивницького їду лише раз на рік на агровиставку. Дорога танкова- машину шкода
та уже найшов людей,3 попутчика есть,хочуть 2 ріхлітеля там брать,придивляються,прицінитися.А ще один буде на плазморезі робить там стойки,порвав другу 3 стойки,50-55 см.Джоном рив,піймав фундаменти старі.
Та в мене вже не кадік, але будь яку машину шкода. Я по кишинів-полтава їзжу. то пів дороги капець, ну а там ближче до Кропивницького нормально
До Помічної головне добратись,а так дорога
Дт кто почем покупает ?
На днях звонили , предлагали, евро 3-21гр.
22грн.
ANP -25.00грн. Якість норм. Дешевше? Не хочу.
це розница
Дешевше? Не хочу.
Бывает мелкий,крупний ОПТ.
ПОсм. https://www.olx.ua/obyavlenie/dizel-avias-talony-dt-ukrnafta-IDvCMAS.htm...
Бывает мелкий,крупний ОПТ.
ПОсм. https://www.olx.ua/obyavlenie/dizel-avias-talony-dt-ukrnafta-IDvCMAS.htm...
На мои двадцатьскопейкамигектар бензовозньій опт будет слишком so much.
Що значить заводська фасовка 200л.?
в объявлении есть № тел.
(Номинал талонов 10л, упакованы по 20шт в заводскую упаковку. ) =200
покупал ГАЗ 10х20=200л.
В пятницю звонили мадама пропонувала ЕВРО-5 зиму по 22.50+доставка. Тара бензовоз малий вродь як 2400 чи 2600л. та
великий 4950л на вибір, або по карману
Цена?
Заказывал еще в сентябре по 9600 грн тонна.
Спасибо
хто робив агрохімпаспорт і вньому трохи розбирається?. Бо мене заставили зробить. А в ньому мені ни фіга не зрозуміло. земля дуже погана, і вже заросла невеликою порослю акації, буду розкорчовувать. Интересно що необхидно кинуть в неї. что б хоть трохи її підтянуть.
Вот и сам хімпаспорт.
Дякую. Розкорчую, попарую і посію озимку
Какие отзывы у этой селитры ???
А чья она, страна производитель??
Гранула была слабой, сильно разбивало при внесении РУМом, как на сегодня не знаю, может что и изменилось.
Узбекистан.