Закінчився техогляд у МАЗі ФГ. Вже думав проходити, але інтернет кішить інфою, що коли юрособа використовує авто виключно для власних потреб, то вроді як і не треба. Мабуть ризикну,штраф всього 340 грн, а торік проходив то 1500 віддав,щей купа замороки.
Хтось брав у орендодавців ЗГОДУ на обробку персональних даних , і в разі відсутності такої ЗГОДИ чи можить це послужити підставою для розірвання договору оренди , хтось з цим мав справу.
Взял в аренду земли под старым садом. Земли ОСГ приватна власність. Договора оформил. На раскорчевку нужны какие-то разрешения?
Лесорубочный билет...
Обратись в сельсовет с соответствующим заявлением, типа ставлю в известность и пускай дадут ответ типа извещены и мы не против. Это на случай визита экологов по наводке недругов... Но я не слышал, чтобы кто-либо заботился разрешениями перед розкорчевкой старого сада...
Взял в аренду земли под старым садом. Земли ОСГ приватна власність. Договора оформил. На раскорчевку нужны какие-то разрешения?
Ще потрібно щоб селяни не були проти, а то у нас в сусідньому селі почали вирізати сад (ОСГ) так зійшлося все село, перекрили трасу, викликали телебачення, так вже 3 роки сад стоїть. Також в іншому селі виграли аукціон 30га(державна власність) саду, почали вирізати і все повторилося. Вирізали біля 5га і все затихло.
Ще потрібно щоб селяни не були проти, а то у нас в сусідньому селі почали вирізати сад (ОСГ) так зійшлося все село, перекрили трасу, викликали телебачення, так вже 3 роки сад стоїть. Також в іншому селі виграли аукціон 30га(державна власність) саду, почали вирізати і все повторилося. Вирізали біля 5га і все затихло.
Сад между селянами и разделили по 1 га, а они мне его в аренду сдали. Да и саду уже хана почти полностью пришла, почти один сухостой.
Закінчився техогляд у МАЗі ФГ. Вже думав проходити, але інтернет кішить інфою, що коли юрособа використовує авто виключно для власних потреб, то вроді як і не треба. Мабуть ризикну,штраф всього 340 грн, а торік проходив то 1500 віддав,щей купа замороки.
здається вантажні авто обов'язково
а кто собирал в августе документы на прошлогоднюю компенсацию за семена. ну ту что в январе не доплатили. сегодня докинули остаток денег.
Так, мені також прийшли кошти за насіння
я до последнего не хотел собирать документы. сдал 31 августа. не думал что так быстро дадут.
Я подав Таблицю, мені її врахували і я одразу подав на реєстрацію податкову накладну, її зареєстрували, таблиця вже 2 доби в силі!
А що, потрібно було повторно збирати документи і знову подавати? Розкажіть хтось детальніше?
Торік не доплатили, так в цьому році знов подали документи і повернули вчора решту.
приват разослал письма в начале августа что нужно повторно сдать документы до 1 сентября. может вдругих банках другие сроки.
та практично те саме подавали.....сертифікати копії копійподали, бо копії з мокрими печатками вже подавали минулого року
https://www.facebook.com/100002169354000/posts/3332366570178955/?sfnsn=m...
Щось лишнє грузиться, там зразу є басня цікава про муравя, потрібно відразу нажати перегляд.
Хтось брав у орендодавців ЗГОДУ на обробку персональних даних , і в разі відсутності такої ЗГОДИ чи можить це послужити підставою для розірвання договору оренди , хтось з цим мав справу.
Лесорубочный билет...
Обратись в сельсовет с соответствующим заявлением, типа ставлю в известность и пускай дадут ответ типа извещены и мы не против. Это на случай визита экологов по наводке недругов... Но я не слышал, чтобы кто-либо заботился разрешениями перед розкорчевкой старого сада...
Сад между селянами и разделили по 1 га, а они мне его в аренду сдали. Да и саду уже хана почти полностью пришла, почти один сухостой.
Кто получал компенсацию за технику 2020 году. Мне вернули только 15%, хотя должно быть вроде как 25%! Может кто сталкивался?
За ноябрь тоже не вернули. Бюджета нет.
подписываем петицию 2/123136-еп об отмене блокировки податковых накладных. подписаны только 118 из 25тыс. до конца збора подписей 81день.
вже було це ...
шансів нуль
Щось тема заглохла. В кого як справи з викупом фермерської землі ( постійного користування).
Подав до с.р. заяву,витяги,копію держакту, чекаємо.
У кого есть образец договора земли поделитесь пожалуста или подскажите где его достать.
Зкачай з інета типовий в зручному форматі де можеш вносить свої дані