Виникло таке питання. Хочу придбати в своїй бюджетній організації 2 списані прицепи 2ПТС 4. Виникла загвоздка. Необхідні накладні від підприємства що має ліцензію на закупівлю металобрухту. в нас таких контор одна але в ній ніхто не хоче заморачуваться навіть за х р
Может кто знает где и кого можна купить такие 2 накладние на закупівлю металобрухта.
Виникло таке питання. Хочу придбати в своїй бюджетній організації 2 списані прицепи 2ПТС 4. Виникла загвоздка. Необхідні накладні від підприємства що має ліцензію на закупівлю металобрухту. в нас таких контор одна але в ній ніхто не хоче заморачуваться навіть за х р
Может кто знает где и кого можна купить такие 2 накладние на закупівлю металобрухта.
Десь був телефон однієї контори по металобрухту,як треба ,знайду.
Не выдумывай.Всё чего тягаешь,хоть шасси,хоть бочку с колёсами,доки нужны.
я в своём селе мента вижу раз в год,когда прибьют кого нибудь.Техосмотр на сельхозтехнику не проходили 3 года..А за пчелопавильйон-вроде было,что не надо документ.Может уже дыпутаты ввели чёто,
[quote=березовский][quote=Сайбер_01]
я в своём селе мента вижу раз в год,когда прибьют кого нибудь.Т
Щастить, у нас сах завод рядом тіки сезон то що дня ,від участкового до начальніка гаї .
Покупка ГБЦ над-240- актуальна. Роблю ремонт движка, ГБЦ треба в зборі моя відновленню не підлягає . Порадьте перевірених продаванів,або може хто має б/в в зборі в хорошому стані.
Покупка ГБЦ над-240- актуальна. Роблю ремонт движка, ГБЦ треба в зборі моя відновленню не підлягає . Порадьте перевірених продаванів,або може хто має б/в в зборі в хорошому стані.
Ребята .может у кого лежит без дела или на запчасти топливный насос на д-245,мне нужен сам регулятор с каректором в сборе на свой поставлю.Но старого образца как на бычках первого выпуска не на 3 шпильках а разеточный вот такой а то не могу найти б/у всё новые и все почти на три шпилькы,буду очень благодарен
Добрий вечір усім. Розумію що трохи не в тему, хочу купити новий насос(топливну) 2утн на т25 може хто купляв то які відгуки або рекомендації. В інтернеті є кілька видів і різних виробників (Мелітопіль,Росія,Харків) надивився і Хто -що підскаже.Усім зараня дякую
Добрий вечір усім. Розумію що трохи не в тему, хочу купити новий насос(топливну) 2утн на т25 може хто купляв то які відгуки або рекомендації. В інтернеті є кілька видів і різних виробників (Мелітопіль,Росія,Харків) надивився і Хто -що підскаже.Усім зараня дякую
Приветствую, я рядом Кривое Озеро, ГБЦ тоже делал у Полунина, клапана ставили СМД, уже три года, пока нормально.
Есть старого образца голая .И есть д-50 в сборе , с форсунками. Друзья, с Крещением всех!
Одні земляки!!! Привітання!
Так, форум великий, приємно поспілкуватись з однодумцями та земляками, і чому я так довго не міг знайти даний форум.
отдал сыну под пчёлы прицеп,документы остались..остался кузов с цилиндром.
Як по документам домовитись?
Наче і не терміново треба,але свій без документів тягаю... Хтозна як поверне
Киньте ціну в лічку.
А циліндр не продаєте?
спитаю в сина чи не будуть треба,хотя пчелопавильйони не треби документ,вроде.
можу,тіко пересилка дорожче вийде ціни.так думаю.все одно спотикаюсь через нього.
Не выдумывай.Всё чего тягаешь,хоть шасси,хоть бочку с колёсами,доки нужны.
я в своём селе мента вижу раз в год,когда прибьют кого нибудь.Техосмотр на сельхозтехнику не проходили 3 года..А за пчелопавильйон-вроде было,что не надо документ.Может уже дыпутаты ввели чёто,
А ви звідки?
Миколаївська обл.
Якщо можна
далеченько! Але доставка в 200 влізе. Т шо ви за нього хочите?
[quote=березовский][quote=Сайбер_01]
я в своём селе мента вижу раз в год,когда прибьют кого нибудь.Т
Щастить, у нас сах завод рядом тіки сезон то що дня ,від участкового до начальніка гаї .
куплю фильтр в сборе для гидравлики мтз старого образца
Новий Буг. ехать в сторону Баштанки и направо 15 км,к речке Ингул.Огород упирается в речку,хата под дымарём.
та хрен знает,не торгаш..может народ знает цены.
Знайомий купував корпус КПП Зіл, 5-6 грн діловий металолом, кажись так.
Год назад брав тута http://porshen.net/p6536385-porshnevaya-gruppa-kanav.html
В нас(Чернігівська ОБЛ) діловий метал по 7 грн за 1 кг. Недавно швеллера купував то й знаю ціну.
У нас давно 10-12 грн і не підходь.
У нас тоже так уже давно
Ребята .может у кого лежит без дела или на запчасти топливный насос на д-245,мне нужен сам регулятор с каректором в сборе на свой поставлю.Но старого образца как на бычках первого выпуска не на 3 шпильках а разеточный вот такой а то не могу найти б/у всё новые и все почти на три шпилькы,буду очень благодарен
Так само ящо щось хороше то и по 20 або на замин 2-3 до одного
у нас звичайний лом по 8, с/г та труби 10, обмін 3:1.
Постав б.в з мтз(1-3.або 2-4) і буде тобі щастя!