куплю ступецю видучого колеса СУПН-6 а також зерновий ящик.блок шесерень из 5штук.и малу шестерню верхнєго вала туковисіваючого редуктора. мій номер 0971993723 а також продам запчастини до штіля 360.та передплужники та кронштейн на плуг плн 3-35 або обмін на деталі Супн-6-8
Думал тоже прикупить, но у меня три соседа купили - можно будет договориться чтобы весной если погода позволит "укатать".
Присматривал себе у поляков - цена адекватнее чем у нас.
Трохи заробив грошей,хочу купити комбайна.Дивився на Claas,з жаткою до 5-ти метрів.Може,хто із западенців підкаже де і в кого купити.І ще як ходять Домінатори з механічною коробкою.Вигляд у них набагато кращий,ніж з гідроходом.
Пиши номер 0501755552 Руслан. Знаходиться в Ковелі., Волинська обл. Я в нього брав джона, питань нема, був і домінатор красавец но грошей забракло. По запчастинам в нього тоже все є.
067 888 7653 Саша. З Білорусії тягає.
050 519 8510 Степан
Найдешевші Алтайшина ,Найкращі Волтайр(вибачте за англійську)Белшина такаж як і наша.Чисто через патріотизм взяв би Росаву зараз у них з якістю добре але ціна не найнища.
Чего это Белшина така як наша? У меня на ЮМЗ стоит белшина уже 9 лет, протектор износ 50% обрабатываю 65 га свои+ шабашки, как по мне не намного хуже чем кама. Кум покупал со мной в одно время Днепрошину, отходила 3 сезона (земли примерно как и у меня) и выбросил.
Дякую всім я зрозумів. В магазині зказали що КАМА з метало кордом це добре чи не зовсім?
АШК бери. Волтайр отстой.Самая лучшая считается Кама. Росава х.з. не пробовал.
Камазісти росаву більше люблять чим белшину.Хотя белшина гадость редкосна,протектор майже не зношений,а сама вся в дирах(тріщинах)
та й сам потихенько перехожу на росаву(поки нормально)
Сто пудов з волтурою лохонувся Кама -найкраща.А белшини зїздив 3 -гівно не держиться брекер.На прицепі вся росава питань нема,на одному навіть з грузом проїхав 5 км на пробитому покоцало добре але ціле.Купив росаву навіть на Т-5.
Дайте номер знакомого.
куплю ступецю видучого колеса СУПН-6 а також зерновий ящик.блок шесерень из 5штук.и малу шестерню верхнєго вала туковисіваючого редуктора. мій номер 0971993723 а також продам запчастини до штіля 360.та передплужники та кронштейн на плуг плн 3-35 або обмін на деталі Супн-6-8
куплю хвостовик юмз и ищу плуг плн 3-35 с предплужниками
продам
А себе к будущей 25-ке?
продам землефрезу 2.2м, наработка 15га. цена 1000 у.е.
какая цена
продам комбайн. в неробочем состояние. надо делать двигатель. ц. 2700у.е
думал делать с конных корпусов
эти лучше с родными отвалами, у меня из таких, раньше был из конных. Советую.
Куплю каток КЗК-6 б.у.
Знакомый делает стойка з конского отвал з пя хорошо получается
Тоже так делал но потом достал в сборе и переделал.
Думал тоже прикупить, но у меня три соседа купили - можно будет договориться чтобы весной если погода позволит "укатать".
Присматривал себе у поляков - цена адекватнее чем у нас.
067 888 7653 Саша. З Білорусії тягає.
050 519 8510 Степан
цена?
Куплю коленвал юмз старого образца( без набивки). Куплю шарошки для ремонта седел клапанов головки юмз-мтз.
Я два года назад по интернету заказывал.http://instrumentpostavka.com.ua/p45126882-nabor-zenkerov-dlya.html
Есть ДВС С ДОНА ЯМЗ 8 кому интересно 0972626875 в сборе с шкивами привода ГСТ И кон привода
Доброго дня. Допоможіть порадою хочу купити покришки задні на ЮМЗ. Якого виробника вибрати?
Найдешевші Алтайшина ,Найкращі Волтайр(вибачте за англійську)Белшина такаж як і наша.Чисто через патріотизм взяв би Росаву зараз у них з якістю добре але ціна не найнища.
АШК бери. Волтайр отстой.Самая лучшая считается Кама. Росава х.з. не пробовал.
Дякую всім я зрозумів. В магазині зказали що КАМА з метало кордом це добре чи не зовсім?
Мене цей металокорд вже задовбав, дроти вилазять і пробивають камеру.
Доброго дня. Продам ремешок выгрузки CASE 31301147 (2hb-5500la)
Камазісти росаву більше люблять чим белшину.Хотя белшина гадость редкосна,протектор майже не зношений,а сама вся в дирах(тріщинах)
та й сам потихенько перехожу на росаву(поки нормально)
росава як намене притензій поки шо немае
Такая же фигня была когда тока купил трактор, камеру заклеил , поставил а оно опять спустило.
Сто пудов з волтурою лохонувся Кама -найкраща.А белшини зїздив 3 -гівно не держиться брекер.На прицепі вся росава питань нема,на одному навіть з грузом проїхав 5 км на пробитому покоцало добре але ціле.Купив росаву навіть на Т-5.