Так то в Польщ!.а растаможку та таке !н. включив?? Ще половина.
Ще треба на м!сц! зарееструвати,в област! зрозум!ло,бо допокращували,на район! ДТН скоротили.ППЦ.А обласн! реестратори-це жопа!
хлопцы мовте по русски не всё понятно о чём пишите здесь сколько наций на форуме и если все начнут на родном писать здесь ничего понятного не будет
Володя! Трахтур не авт!вка,не р!вняй.Бо якщо друге зламаеться,то на такс! по!ду,а в пол! як?
Тиждень чекати поки доставлят? Ми ж таке у центр! живемо,не б!ля Польщ!..
Вся фішка що не ломається воно роками. Після досвіду єксплуатаціі мтз в це важко повірити, але з польских форумів якщо нормального купить то жодних проблем. Запас по міцності з авто не порівняльний.
але з польских форумів якщо нормального купить то жодних проблем
Володя, я частенький гість на польських форумах по типу фермер.ру, їхній підхід до техниіки в середньому на рівень вище, у нас ще багато нащадків совкового підходу.
Делай паспорт биометрический (500₴). Зимой не фиг делать скатаеш а может срастется то скатаем.
Доброго дня! Перед Пасхою був в Німеччині.їхали через Польщу бачив кілька площадок по продажі с/г техніки.Але їхав з колегою по роботі сильно спішили. Не було можливості зупинитися. Якщо на осінь не придбаю. Готовий до вас приєднатися для поїздки
Т!льк! чур,не пити! А то н! техн!ки,н! грошей не буде
ребят за сколько можно продать?
Не там дибав. Нужно смотреть на олх pl. Там меньше 7000 тракторов ге бивает. Интерал виброса нових несколько минут. Глаза разбегаются от изобилия.
Где МТЗ Работал , какой год , какой делал я ремонт
Где МТЗ Работал , какой год , какой делал я ремонт
работал в частника полностью робочий
хлопцы мовте по русски не всё понятно о чём пишите здесь сколько наций на форуме и если все начнут на родном писать здесь ничего понятного не будет
Вся фішка що не ломається воно роками. Після досвіду єксплуатаціі мтз в це важко повірити, але з польских форумів якщо нормального купить то жодних проблем. Запас по міцності з авто не порівняльний.
Володя, я частенький гість на польських форумах по типу фермер.ру, їхній підхід до техниіки в середньому на рівень вище, у нас ще багато нащадків совкового підходу.
хлопці а щотскажете по ціні б\у 892?
за скільки можна взяти в нормальному стані не вбитого?
Отакої!!!
"Брати" нас не розуміють...
Згоден,але нема н!чого в!чного,старц!-вони ! е старц!..
На Автор!а нов! експортн! е.Луцьк,Ковель..для тебе домашне д!ло.
Ничего там нет, только в польшу.
Какиє нужно , док доя пожздки в Польшу , стою поєхать просмотреть сг тех,можно смотаться просмотреть на 1-2-дня
Біометричний паспорт та бабло
Давайте в новую тему по єтому вопросу, здесь уже будем ими торговать,как понавозим.
https://auto.ria.com/auto_mtz_1021_belarus_20011164.html
Ск!льк1 такий буде коштувати у пана?
Хоча мене попереджали,що з Польщ! брати не треба..хлам.А дивитися,Герман!я,хФранц!я,Дан!я тощо.
https://sprzedajemy.pl/mtz-belarus-1221-3-punsk-e30984-nr48857872
Я мтз вообще не интересуюсь (он у меня есть) настроен с небольшой доплатой поменять его только на иномарку.
А скіко це в гривнях?
Приблизно 455000 .
Множь на 7
17 с копейками,так посчитал? Если кто за двадцатку привезёт,то взял бы.Тока такой цены не будет.
https://www.olx.pl/oferta/belarus-1221-CID757-IDkD0P2.html#466d6fe903
тут главное кооперироваться на один транспорт для перевозки техники...
Надо , по энтом вопросє темку , забадяжеть, Уважаемиє
так ужэ есть мотни страницу назад...
Уважаємъэ так что , там с темой сг тех из за буґра
Вот тема КЛАЦ
Трактора и с/х техника с заграницы. Пригон, растаможка, учет
Т!льк! чур,не пити! А то н! техн!ки,н! грошей не буде