Не знаю как у вас у нас на сумщине харош 2птс 4 до 1500 $ доходит с документами вот знакомый продавал одну платформу без бортов и пола за 15000 гр приехали буквально через неделю забрали а вобщем-то как повезёт с продажей и на какого продавца нарвешся я вот корешу мост передний на т 40 нашёл за 10000 гр а на олх меньше 18000 гр нет вот вам и торговля
Продам мотор от экскаватора W-60, 2008 год и коробка от него же!
А шо за мотор?
Ато в мене самодєлка з жигульовським двиглом, і хочу поставить дизелюку.
а якшо ше й коробкою, то взагалі супер, якшо влізе..
Ну і ціна ж ....
Кинув оголошення по транспортеру на ОЛХ, майже зразу позвонили з номеру +380948284107 і погодились купити. Стало цікаво що це за номер такий, загуглив - а там така інформація:" Власник номера підозрюється у ряді злочинів передбачених ст 190 ч.3 Шахрайство вчинене шляхом використання електронно-обчислювальної техніки, Биков С.С. ПІБ власника"
Кинув оголошення по транспортеру на ОЛХ, майже зразу позвонили з номеру +380948284107 і погодились купити. Стало цікаво що це за номер такий, загуглив - а там така інформація:" Власник номера підозрюється у ряді злочинів передбачених ст 190 ч.3 Шахрайство вчинене шляхом використання електронно-обчислювальної техніки, Биков С.С. ПІБ власника"
Все може буть! Шахраїв - море. і чекають аби когось взуть...
Це ше добре шо ти прогуглив. х.зна шо то за Биков такий...
Продавал на ОЛХ сгоревший мотор, позвонили, спросили куда отправлять деньги, даже не спросили о состоянии мотора,попросили карту для перевода, потом позвонили переспросили, моя ли карта, когда узнали, что брата, попросили мою, сказал, чтоб перезвонили мне завтра, больше не звонят.
Доброго дня! Планую МТЗ-82 на осінь експортного б/в брати! Ніхто не "пересікався" які відгуки. Чи продавани перевірені є. Бо придивляюся тут по Волині від 7до 10 у,о,
Може які є пропозиції кращі?
Доброго дня! Планую МТЗ-82 на осінь експортного б/в брати! Ніхто не "пересікався" які відгуки. Чи продавани перевірені є. Бо придивляюся тут по Волині від 7до 10 у,о,
Поки що серед таких"продаванів"траплялися лише "великі махінатори", але можливо інші підкажуть до кого звернутися.
Візи відмінили. Яка проблема скатать в польшу. Мета любого продавана максимальний заробіток. Тому напевне вишукують найдешевше і марафетять.
А на іномарку не хочеш ризикнути?
Якщо вдасться щось заробить то після жнив планую помінять свого Кия на щось забугорне
А як потр!бна запчастина якась? Тракторам по 20 рок!в,а ц!на п!д тридцятку.Вже зал!зяку куй знайдеш.Сам придивляюсь,але бачу МТЗ таке як нов!,експортн!..щось потр!бно коняк на 100-120.Шо купляти х.з.
Руслан агро пишет:
Поки що серед таких"продаванів"траплялися лише "великі махінатори"
Майже вся техн!ка купляеться на Зах.Укр. комбайни тощо.Чого така думка?
Невже іздиш на москвичі волзі чи запорожці? Тоді питань нема. Я наприклад знаю незаможних людей що юзають мерси бмв чи ауді ні один з торбою по світі не пішов. І на москвіч на аркані не затягнеш.
Володя! Трахтур не авт!вка,не р!вняй.Бо якщо друге зламаеться,то на такс! по!ду,а в пол! як?
Тиждень чекати поки доставлят? Ми ж таке у центр! живемо,не б!ля Польщ!..
Вже декілька місяців моніторю ціни в польщі. Навіть близько не бачив за таки гроші хіба може золотом обшитий. За 10 люди купляють. Хоч в обявах просять звичайно 11-12. Трапляються і по 15 але там стан як нового.
Так то в Польщ!.а растаможку та таке !н. включив?? Ще половина.
Ще треба на м!сц! зарееструвати,в област! зрозум!ло,бо допокращували,на район! ДТН скоротили.ППЦ.А обласн! реестратори-це жопа!
Переробити РОУ-6 під ліс - саме воно.
Не знаю как у вас у нас на сумщине харош 2птс 4 до 1500 $ доходит с документами вот знакомый продавал одну платформу без бортов и пола за 15000 гр приехали буквально через неделю забрали а вобщем-то как повезёт с продажей и на какого продавца нарвешся я вот корешу мост передний на т 40 нашёл за 10000 гр а на олх меньше 18000 гр нет вот вам и торговля
Продам гербицид Серп (Нертус) 30 литров .
Продам мотор от экскаватора W-60, 2008 год и коробка от него же!
Продам колосковий транспортер БВ до Claas Consul, код 774240
А шо за мотор?
Ато в мене самодєлка з жигульовським двиглом, і хочу поставить дизелюку.
а якшо ше й коробкою, то взагалі супер, якшо влізе..
Ну і ціна ж ....
Все може буть! Шахраїв - море. і чекають аби когось взуть...
Це ше добре шо ти прогуглив. х.зна шо то за Биков такий...
Продам ленточную пилораму БОБЕР,производства УКРСПЕЦТЕХСЕРВИС г.Киев.Рабочая длинна 6,5 м.Диаметр распиливаемого бревна 72 см.макс.В отличном рабочем состоянии.В комплекте заточной станок и разводное устройство.Также в продаже кран ПИОНЕР,полностью комплектный,в рабочем состоянии,грузил лес на пилораме.Продажа в связи с ликвидацией производства.
Мабуть смутило що код інтертелекома)))
Теж стараюсь пробивать якщо є можливість.
Продавал на ОЛХ сгоревший мотор, позвонили, спросили куда отправлять деньги, даже не спросили о состоянии мотора,попросили карту для перевода, потом позвонили переспросили, моя ли карта, когда узнали, что брата, попросили мою, сказал, чтоб перезвонили мне завтра, больше не звонят.
куплю головку копрессора мтз
Нова не підійде?
https://prom.ua/Golovka-kompressora-mtz.html
Поки що серед таких"продаванів"траплялися лише "великі махінатори", але можливо інші підкажуть до кого звернутися.
Кум брав в Білий Крн 13000уо 5-рок тому не жаліє , треба дивитись щоб на болтах гайках. , була рідна краска , стан самої тех
Візи відмінили. Яка проблема скатать в польшу. Мета любого продавана максимальний заробіток. Тому напевне вишукують найдешевше і марафетять.
А на іномарку не хочеш ризикнути?
Якщо вдасться щось заробить то після жнив планую помінять свого Кия на щось забугорне
А як потр!бна запчастина якась? Тракторам по 20 рок!в,а ц!на п!д тридцятку.Вже зал!зяку куй знайдеш.Сам придивляюсь,але бачу МТЗ таке як нов!,експортн!..щось потр!бно коняк на 100-120.Шо купляти х.з.
Майже вся техн!ка купляеться на Зах.Укр. комбайни тощо.Чого така думка?
Невже іздиш на москвичі волзі чи запорожці? Тоді питань нема. Я наприклад знаю незаможних людей що юзають мерси бмв чи ауді ні один з торбою по світі не пішов. І на москвіч на аркані не затягнеш.
Володя! Трахтур не авт!вка,не р!вняй.Бо якщо друге зламаеться,то на такс! по!ду,а в пол! як?
Тиждень чекати поки доставлят? Ми ж таке у центр! живемо,не б!ля Польщ!..
Вже декілька місяців моніторю ціни в польщі. Навіть близько не бачив за таки гроші хіба може золотом обшитий. За 10 люди купляють. Хоч в обявах просять звичайно 11-12. Трапляються і по 15 але там стан як нового.
Так то в Польщ!.а растаможку та таке !н. включив?? Ще половина.
Ще треба на м!сц! зарееструвати,в област! зрозум!ло,бо допокращували,на район! ДТН скоротили.ППЦ.А обласн! реестратори-це жопа!
давайте забацаем тему- пригон техніки в Україну з-за кордону власними силами. розтаможка і тд і тп.
Бацай!!!!!!!!!
Я за. Може попересідаєм з запоржців в мерси
https://fermer.ru/forum/453/traktora-i-sh-tehnika-s-zagranicy-prigon-ras...
...или с ланоса на лексус)))
А можно и бу трактор ламборджини взять... не дьябло конечно но все равно)))
Я за і мої сини теж за тему при жену сг із за бугра
Ось що надибав , що не так вибачте
За червонец и в Польше??? 95 год..Ну даром совсем.Нехай пан сам на ньому робе.
Я думаю переїхати в Польщу і прошвернутись , можна щось і надибати