Вы здесь
Готовим МК-8 вместо МК-6. Сигнализация на комбайн. Страница 2 из 3
Важные темы
Самые популярные темы
- Ск-5 нива , ремонт и модернизация, установка гст. Часть 2
- дон-1500
- Комбайн Акрос 530-580 ,Вектор 410
- Зерноуборочный комбайн Полесье 1218 отзыв
- Зерноуборочные комбайны Claas Lexion
- Палессе 812
- Лида 1300 и Лида 1600 напишите отзывы!?
- Рисоуборочные комбайны
- Зерновой миникомбайн ВОЛЬВО ВМ 800
- Уборка кукурузы Нивой ск-5
Ціна не змінилась)
Неее)) Буде працювати довго. Кондери додатково фіксуються фіксатором. Обов,язково.
МК-6 з різьбовими датчиками (3180 грн)
Доброго дня а можете зробити сигналізацію тільки на два датчики з одним тахометром??? Так як 2 тахометра в мене вже є.
Добрий день. Мінімально - 6. Інші будуть як запасні)
Тахометр з лічильником мотогодин. Свіжа розробка на ваші прохання:
МК-6, МК-8С в наявності.
Хочу у вас купить мк-6. Пишите в личку.
Тахометр на 4000 об/мин с счетчиком моточасов.
Теперь у нас есть на 2500 и на 4000 об/ми такого рода тахометр. Так же под заказ пожно изготовить любой другой диапазон.
Сергей, добрый день. Есть желание приобрести МК-6. В каком порядке можно это сделать. И какова цена в рублях.
Добрий день. Если в другую страну то: оплата, подготовка заказа, отправка почтой.
Цену виставляю в $, оплачивать можно в любой валюте по курсу. Сейчас цена $130 с доставкой.
Сергей, хочу уточнить. В комплект входят сам БК, датчики с проводкой? Есть ли какая нибудь инструкция по установке и наладке? Оплата при получении на почте?
Да. Сам прибор, датчики на проводах, инструкция, магнити, гарантия.
Оплата при получении - в пределах Украини. Если дальше - тогда только предоплата.
Сергей, а оплата на почте при получении посылки не возможна? Территория Ростовской области РФ.
Предоплата.
Сейчас изучаю спрос на последующие модернизации МК-6 или МК-8. Предлагайте ваши идеи
Сегодня получил посылку с МК-6. Перевел сумму 21.01 и 3.02 уже получил. Спасибо! Теперь буду ждать тепла для установки.
хотел бы приобрести живу в РОССИИ Курганская обл с колко будет стоить
На сегодня - $148 с доставкой. МК-6 с резьбовими датчиками.
как переслать вам денги
Напишите мне в личку или на почту или вконтакт или фейсбук. Куда удобней.
https://vk.com/id7635542
https://www.facebook.com/Sirko.Sergiy
Здравствуйте я тоже заказывал МК-8 еще осенью, пока не устанавливали ! Заказ прибыл быстро думаю вещь полезная много времени да и денег сэкономит!
на какой комбайн хотите установить
На Енисей 1200 двух барабанный
Сигнализации МК-8С и МК-6 в наличии. Отправка почтой, почта работает!
Так же есть тахометр на 2,5 и 4 тис. об/мин с счетчиком моточасов.
1..-А є варіант зробити мк8 в вертикальному корпусі (розвернути на 90 градусів) щоб її можна було-б встановити на місце штатного компа ну наприклад в іномарку? .
2..- Чи можна встановити замість тумблерів 19-го століття кнопочки 20-го століття скажім такі https://electronoff.ua/good/knopka-nazhimnaya-zheltaya-s-fiksatsiey-ds-2... чи можливо такі https://electronoff.ua/good/knopka-nazhimnaya-off-on-krasnaya-s-fiksacie... ?? Дизайн покращиться і працювати приємніше з кнопочками.
3 Чи є можливість зробити щоб розєми- штекера проводів були сжовані в корпус? Щоб з нього виходив тільки жгут проводів?
Корпус можна зробити шириною 90-100мм а по висоті 200-300мм ну туди ще скажім тахотетр впихнути, там ще якісь датчики типу температури о.р. і за бортом, датчик тиску двигуна, рівня палива а може й такий щоб не придумувати
https://bigl.ua/p1018280954-datchik-elektronnij-kombinovanij що скажеш??
4.- Бажано щоб кожна кнопочка мала позначку (пиктограмму) барабан, вітер, бункер і т.д.. Думаю так буде по феншую і попит з'явиться.
Тут є багато спірних нюансів, з деякими я згідний, і з іншми - ніяк.
Напраклад по тумблераха скажу, що краще використовувати саме такі, а не кнопкові, оскільки так візуально видно який включений, а який ні. Також вони достатньо надійні. Також на них я завжди (майже завжи) накручую захисні резинові ковпачки - це дає додатковий захист від води, вологи, пилюки. Це позитивно впливає на роботу приладу в цілому і продовжує термін його служби. З кнопками захистити від пилюки і вологи так легко не вийде.
Корпус. Щоб перейти на інший корпус - треба такий корпус підібрати. Наразі немає адекватних розмірів щоб можна було поставити його вертикально і вивести штекера вниз. І тут плавно я підійшов до штекерів. Якщо з приладу буде виходити шмут проводів замість штекерів - тоді буде дуже важно і незручно поміняти провода/канали місцями. А такі випадки бувають. Тим більше я використовую дуже хороші штекера, які мають конструкцію перевірену десятиліттями.
Кнопки з піктограмами мені теж подобається, це вже буде наступний етап розробки.
І якщо на кнопках будуть зображення - тоді вже можна буде позбутись зовнішніх штекерів, так як частину своєї суті вони тратять. Саме тоді можна буде перейти на вертикальний корпус. Але то вже розробка на майбутнє.
Ну по перше-є кнопки з захистом -зверху гумовий ковпачок, тож є з чого вибрати і по ціні і по якості, та й можливо зробити опцію "під замовлення".. По дреге-- коли загорається світодіод то вже видно який тумблер чи кнопку нажимати. По третє-корпуса є різної форми -гугл в поміч. Сам собі підбирав бо хотів зробити замість штатного компа релейний. Але пока ремонт забирає весь час .Електрика буде в кінці. По четверте- штекера най будуть тільки заховані в корпус, чи якоюсь кришечкою, бо комбаїн техніка спіцефична все рветься, треться, пропадає контакт тож для бистрої заміни якогось провода, роз'єм саме то, не треба лізти з паяльником в комбаїн.. По п'яте-- кнопочки з піктограмами то є клаСС але можливо просто зробити наліпки з позначкою з боку кнопки, щоб було зрозуміло де собака зарита, якби буде по феншую і не дорого..
Ну що-ж майбутне не за горами.........
Ви так кажете, ніби тако раз - і поміняв конфігурацію приладу)
Корпуси я вже шукав - нема підходящих. Всі що є - не підходять і мені не подобаються.
Можна зробити прес форму для корпусу - він тоді буде складатись мінімум з двох частин - передньої і кришки. Це дві прес форми. Коштує одна прес форма від 3 тис доларів. Разом - не менше 6 тис. Непросто робити зміни, пра?
Я не продаю ці штуки сотнями, тому наразі не можу дозволити собі радикальні зміни.
Почекаємо закінчення вірусу... Наразі "маємо те, що маємо"
нууу ви ж самі писали
Маю стареньку іномарку де комп "приказап долго жить", тож я дав ідею приладу з тим функціоналом формою і функціями який би я купив. Я наприклад бачу повнофункціональну приборку в одному корпусі з мк-8.. Але то мої хотєлки і моє бачення.
Прошу вибачення за незручності тому що мої слова можуть прийняти за антирекламу, думаю що даремно я поліз "Со своим уставом в чужёй монастырь" ще раз вибачте.